Gör dig redo för tillbaka till skolan genom att streama dessa klassiker

Gör dig redo för tillbaka till skolan genom att streama dessa klassiker

PEN15 (Foto av: Alex Lombardi / Hulu)

Tillbaka till skolan Àr över oss igen. Oavsett om du Àr en förÀlder som gör dina barn redo för förskolan eller grundskolan, en student som förbereder sig för en ny klass i mellan- eller gymnasiet eller en högskolestudent som gör en annan termin, Àr det bara en del av förberedelsen att köpa ny skolutrustning. Det Àr alltid tufft att skaka av sommarsemestern och fÄ tillbaka hjÀrnan ocksÄ.

Ett av de mest smÀrtfria sÀtten att lindra dig tillbaka i utbildningslÀget Àr en film eller TV-show med skoltema. Tack och lov har överflödet av videostreamingstjÀnster dÀr ute massor av klassiker att erbjuda. Om du behöver Billy Madison, Ferris Bueller eller The Breakfast Club, mÄste du dela med dig nÄgra dollar för att hyra dem, men vi hittade fortfarande nÄgra fantastiska alternativ som strömmar nu, frÄn Ärtionden av komediklassiker till animerade shower och nyare favoriter frÄn strömmande eran.

Annons

The Magic School Bus (Netflix)

Ingen fÄr barn glada för skolan som fruzle. Netflix har hela den ursprungliga körningen av den animerade serien samt tvÄ sÀsonger omstart. GÄ vilse pÄ skolbussdrivna Àventyr i rymden, under vattnet, inuti mÀnniskokroppar och bortom.

Hej Arnold! (Hulu)

Den största animerade barn-serien genom tiderna. Punkt. Slut pÄ konversationen. Gör inte @ mig. har hoppat runt streamingplattformar, men strömmar för nÀrvarande pÄ Hulu. Bortsett frÄn att vara den bÀsta barnvÀnliga skildringen av hur det Àr att vÀxa upp i en varierad stad (med massor av Àventyr kastade in), finns det ocksÄ regelbundna berÀttelser som involverar Arnold och hans kompisers prövningar och prövningar som femte klassare pÄ PS 118.

Tillbaka till skolan (CBS All Access)

Om du aldrig har sett denna Rodney Dangerfield-klassiker, skÀm bort dig sjÀlv. TillgÀnglig för att strömma med en CBS All Access-prenumeration, följer en sjÀlvtillverkad miljonÀr som uppmuntrar sin son att gÄ pÄ college genom att registrera sig tillsammans med honom. Hijinks följer uppenbarligen och ingen respekt ges.

Riverdale (Netflix / CW)

Ingen serie har helt fÄngat Gen-Z high school-upplevelsen som Stream the teen dramaserie pÄ Netflix eller gratis pÄ CW-appen och webbplatsen.

Åttonde klass (Amazon Prime Video)

Gymnasiet Àr grovt; Äterupplev besvÀrligheten genom ögonen pÄ 13-Äriga Kayla, en blyg men insiktsfull tonÄring som uthÀrdar allt det har att erbjuda: ögonrullande drottningsbin, douchey heartthrobs, clueless men vÀlmenande pappor och mycket mer.

Max Keebles stora drag (HBO)

Jag kanske fick den hÀr vid den perfekta tiden nÀr jag vÀxte upp, men den Àr fortfarande en av mina favoritskolefilmer. Den har en ond rektor, en motbjudande mobbning och en hÀmndlysten glassman som alla fÄr sin uppkomst genom en serie hÀrliga upptÄg som Àr orkestrerade av vÄr titulÀra hjÀlte. Strömma det pÄ HBO.

Till alla pojkar jag har Àlskat tidigare (Netflix)

Netflix ursprungliga filmer Ă€r mycket hit-or-miss, men den hĂ€r var en omedelbar klassiker. Ă€r en smart, hjĂ€rtlig high school-komedi förankrad av nĂ„gra fantastiska breakout-förestĂ€llningar … och det Ă€r ocksĂ„ jĂ€vla roligt.

Skolslipsar (Amazon Prime Video / Tubi)

Detta drama frĂ„n 1950-talet innehĂ„ller en ung Brendan Fraser, Matt Damon, Ben Affleck och Chris O’Donnell i berĂ€ttelsen om en stjĂ€rnkvartback som vinner ett stipendium till en elitförskola men mĂ„ste dölja det faktum att han Ă€r judisk. Streama den pĂ„ Prime Video och det kostnadsfria, ad-stödda Tubi.

Superbad (Hulu)

High school party klassiker, som Àr tillgÀnglig för att strömma pÄ Hulu, Àr fortfarande lika roligt ett decennium senare. Men om du hellre vill se en modern version och du kan hitta en teater som fortfarande visar den, gör dig sjÀlv en tjÀnst och se istÀllet.

Charlie Bartlett (Prime Video / Tubi / Vudu)

Med den sena, stora Anton Yelchin i en av hans breakout-roller, följer den titulÀra vÀlbÀrgade gymnasieelevernas försök att förvandla sig till sin skolas provisoriska terapeut, komplett med en blomstrande receptbelagd lÀkemedelssida. Kom till Robert Downey Jr. som rektor, men stanna för Yelchins enkla prestanda som den till synes trygga skolbrÄkaren som egentligen bara försöker rÀkna ut sitt liv. Streama den pÄ Prime Video, Tubi eller Vudu.

Mean Girls (HBO)

Det Ă€r som om hon har ESPN eller nĂ„got. Trots att den nu Ă€r 15 (!) År gammal, förblir den lika bitande rolig som den var i mitten av 00-talet. Det finns för mĂ„nga fantastiska förestĂ€llningar för att rĂ€kna, frĂ„n Rachel McAdams och Amanda Seyfried till Tina Fey och Amy Poehler. För nĂ€rvarande tillgĂ€nglig för att strömma pĂ„ alla HBO-plattformar, Ă€r det den perfekta komedin som hjĂ€lper eleverna att klara sig för ytterligare ett dramatiskt gymnasium.

Kindergarten Cop (Hulu)

Jag minns fortfarande att jag spelade med Arnold Schwarzenegger-soundboards förr i tiden nĂ€r internet fortfarande var roligt. MĂ„nga av de bĂ€sta linjerna kom frĂ„n som följer Det. John Kimble undercover som dagislĂ€rare för att fĂ„nga en drogherre. Detta kan vara en mer katartisk skolklocka för lĂ€rare som har drömt om att skrika “STÄLL” till eleverna högst upp i lungorna. Strömma det pĂ„ Hulu.

Not Another Teen Movie (IMDb TV)

Varför titta pÄ 90-talets gymnasiefilmer nÀr du kan se dem alla parodierade samtidigt med en ung Chris Evans? Àr gratis att strömma pÄ IMDb TV.

Easy A (Starz)

Denna komedie frÄn Emma Stone-gymnasiet om en tjej som ljuger för att förlora sin oskuld Àr en smart, rolig skildring av gymnasiet i sig. Mellan och Stone Àger mer eller mindre 00-talets gymnasiemiljö. Den Àr tillgÀnglig för strömning med en Starz-prenumeration eller med tillÀgget Starz för Prime Video eller Hulu.

Animal House (Cinemax Max Go)

Dubbel hemlig prövning. Krossar en akustisk gitarr i bitar. Toga-fester. Parader gick fel. gav oss sÄ mÄnga popkulturstöd som fortfarande kvarstÄr idag, och förblir en av de mest roliga parodierna i universitetets grekiska liv som nÄgonsin skapats. Streama den om du har ett abonnemang pÄ Cinemax MAX GO-streamingtjÀnst.

Grannar (FX)

Denna överraskande fantastiska komedi följer ett ungt par (Seth Rogen och Rose Byrne) vars nya hus visar sig vara bredvid en vild broderskap (ledd av Zac Efron och Dave Franco). Medan filmen förvandlas till ett eskalerande krig av upptÄg mellan de tvÄ husen, Àr det ocksÄ en ganska exakt skildring av den existentiella rÀdslan som kommer i slutet av college och början pÄ vuxenlivet. Streama det just nu pÄ FX och FX Now.

Pen15 (Hulu)

Gymnasiet Àr vÀrst, oavsett nÀr du gick. Men för Anna och Maya Àr Äret 2000, och den oskiljaktiga duon Àr mycket glada för början av sjunde klass. Streama originalserien pÄ Hulu.

Boy Meets World (Hulu)

En hel generation vÀxte upp med att följa Cory, Sean och Topanga frÄn sjÀtte klass hela vÀgen genom gymnasiet och ung vuxen Älder med Mr. Feeny (William Daniels) som övervakade dem hela vÀgen. Nu kan en ny generation uppleva samma kÀnsla med att strömma pÄ Hulu; för att titta pÄ behöver du en Hulu + Live TV-prenumeration.

Friday Night Lights (Amazon Prime Video / Hulu)

Àr inte bara den bÀsta fotbollsshowen pÄ gymnasiet som nÄgonsin gjorts, den Àr ocksÄ den mest gripande tonÄrsserien och familjeserien. Serien Àgde rum i en liten stad i vÀstra Texas dÀr gymnasiefotboll Àr kung, och uppfann sig kontinuerligt under fem sÀsonger och gav ett brett utbud av studenter, trÀnare, lÀrare och förÀldrars rika karaktÀrbÄgar som blev det sanna fokuset för visa. Fotboll var bara bakgrunden. Streama den pÄ Prime Video eller pÄ Hulu.

Vidare lÀsning

TjÀnsterecensioner för videostreaming

Video Streaming Service BĂ€sta val