GOQii tillkännager ny hjärtfrekvensspårare, hjärtsjukvård

GOQii, Goqii, Goqii ny hjärtsjukvård, Goqii ny hjärtrytmspårare, Goqii ny tjänst, Goqii Max sjukhuspartnerskap, Goqii-band, Goqii-app, appar, smartphones, teknik, tekniknyheter Tjänsten tillsammans med GOQiis nya hjärtfrekvensspårare kommer att finnas tillgänglig vid ett abonnemang Rs 2999 för 6 månader och Rs 3 999 för 12 månader.

GOQii har introducerat sin hjärtvårdstjänst för sin app samt en ny pulsspårare. Företaget har samarbetat med Max Hospital för sin hjärtvårdstjänst som gör det möjligt för användare att ansluta till hjärt-kärlspecialister via GOQii-appen. För att kunna använda tjänsten måste användarna dela sin hälso- och hjärtfrekvensdata med hjälp av pulsspåraren, med GOQii-läkaren för analys. Därefter kommer läkaren att tillhandahålla insatser baserat på dessa uppgifter. GOQii-läkare kommer vid behov att hänvisa användaren till hjärtspecialister hos GOQiis partners.

”Idag genererar för många enheter massor av data som i huvudsak är skräp om de inte analyseras och hanteras. GOQii Heart Care är en one-stop-lösning som spårar och analyserar data som genereras av hjärtfrekvensspårarna och kan ansluta GOQii-användaren till en läkare som kan hjälpa till att förstå informationen. Det är ett unikt erbjudande jämfört med andra bärbara enheter eller tjänster som finns tillgängliga på marknaden, säger Vishal Gondal, VD och grundare, GOQii.

GOQii 2.0-band med hjärtvårdstjänst kommer att finnas tillgängligt på Amazon från och med den 14 februari. Konsumenter kan också uppgradera sitt befintliga band med den nya tjänsten. Tjänsten tillsammans med GOQiis nya hjärtfrekvensspårare kommer att finnas tillgänglig vid ett abonnemang Rs 2999 för 6 månader respektive R9999 för 12 månader.

”Hjärtrelaterade sjukdomar ökar på grund av livsstilsval som människor gör och de brukar inte ta hänsyn till deras hälsa. GOQii Heart Care är en exklusiv plattform som förbinder användarna och specialisterna och gör det möjligt för dem att arbeta tillsammans mot förebyggande hälso- och sjukvård, säger Rohit Kapoor, Senior Director & Chief Growth Officer på Max Healthcare.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button