GoPro presenterar $ 399 Hero8 svart, ny 360-graders maxkamera

GoPro presenterar $ 399 Hero8 svart, ny 360-graders maxkamera

GoPros nÀsta generations actionkameror landar den hÀr mÄnaden med Hero8 Black och en ny 360-graders kamera som kallas GoPro Max.

Hero8 Black kommer att sÀljas för $ 399 och innehÄller nu inbyggda monteringsclips pÄ botten. Inget behov av att köpa en separat monteringsram för enheten; VÀnd bara de tvÄ klippen öppna sÄ kan du fÀsta kameran pÄ en selfie-stick eller stativ.

Enligt GoPro Àr den nya modellen 14 procent lÀttare Àn förra Ärets Hero7 Black. För att skydda den frÄn fall har kamerans lins uppgraderats till att vara tvÄ gÄnger mer stöttÄlig. Du kan ocksÄ köpa ett $ 20 skÀrmskyddssats frÄn GoPro för ökad hÄllbarhet.

För mer, kolla in vÄr recension av Hero8 Black, som vi har rankat som GoPros bÀsta actionkamera hittills för dess utmÀrkta videoinspelningsförmÄga och strömlinjeformade hÄrdvarudesign. Den nya modellen kan fÄnga 4K-video med 60 bilder per sekund, förutom en mÀngd andra videoinstÀllningar som 1080p vid 240 fps. RÀkna med en batteritid pÄ tvÄ timmar pÄ en enda laddning, men batteriet kan enkelt bytas ut.

GoPro Mods

En annan stor förĂ€ndring med Hero8 Black Ă€r stödet för GoPro-skapade “Mods”, som du kan fĂ€sta i kameran. De inkluderar en $ 80 mikrofontillĂ€gg för bĂ€ttre ljudinspelning, en separat $ 80 mod för att fĂ€sta en andra skĂ€rm till kameran och en $ 50 mod för belysning pĂ„ kameran – alla tillbehör som kommer att tilltala vlogging och professionell filmskapande publik . Du kan ocksĂ„ kombinera dem tillsammans för att göra Hero8 Black till vad GoPro kallar ett “vlogging-kraftverk”.

HĂ€r Ă€r videoinspelningsförmĂ„gan pĂ„ Hero8 Black (i mittenkolumnen) kontra Hero7 Black (i den högra kolumnen). Du kommer att mĂ€rka att Hero8 har lagt till snĂ€vare alternativ för visningsinspelning med “linjĂ€r” och smal. “

GoPro Hero8 vs Hero 7

Den andra produkten, GoPro Max, $ 499, representerar en utveckling jÀmfört med fjolÄrets Fusion-kamera, företagets första kniv pÄ en 360-graders kamera, som ursprungligen sÀljs för $ 699.

För att fÄnga de uppslukande videofilmerna har GoPro Max tvÄ vidvinkelkameralinser, en pÄ baksidan och en pÄ framsidan. Maskinvaran har ocksÄ sex inbyggda mikrofoner för att spela in allt omgivande ljud. Precis som Hero8 Black har GoPro Max inbyggda fÀsten pÄ kameran.

Vi har inte haft en chans att testa Max, men GoPro marknadsför det till vloggers och alla som vill skapa experimentella 360-gradersfilmer, som tas med en upplösning pÄ 5,6K. Standardvideofotografering Àr dock begrÀnsad till 1440p och 1080p vid 60fps. SÄ om du vill ha 4K-videoinspelning eller ultrahöga bildhastigheter, bör du istÀllet övervÀga Hero8 Black.

BÄde Hero8 Black och Max Àr tillgÀngliga för förbestÀllning idag pÄ företagets webbplats. Hero8 Black börjar levereras den 15 oktober medan Max gÄr ut den 24 oktober (moderna för Hero8 kommer att förbestÀllas i december.)

Om du har en budget har GoPro tappat priser för sina befintliga actionkameror. Hero7 Black sÀljs nu för $ 329 medan Hero 7 Silver gÄr för $ 199.