GoPro Hero 9 lanserades för vloggers till 49 500 Rs: Här är detaljerna

GoPro har lanserat sin helt nya Hero 9-kamera för alla fotoentusiaster och vloggers. Hero 9 kommer med några fantastiska funktioner den här gången och följer verkligen dess tagline “Mer allt”. Krossa alla tidigare poster från sin föregångare i funktioner och specifikationer, det har prissatts till 49 500 Rs i Indien. Den levereras med en USB Type-C-port i en svart robust finish. Den har en vattentålig kapacitet på upp till 10 meter tillsammans med en enda micro-SD-kortplats.

Go Pro Hero 9: Specifikationer

GoPro Hero 9-kameran kommer i lockande linsläge samtidigt som den erbjuder sina användare möjligheten till ett avtagbart objektiv. Den här gången ger den en dubbelskärm med en 1,4-tums skarpare och ljusare LCD-skärm framtill och 2,27 tum huvudskärmsfärg på baksidan. I jämförelse med sin senaste variant är Hero 9 större och lite tyngre med en liten stöta runt kameran bak och 5-6 mm bredare.

Den väger cirka 158 g med ett större och rymligt batteri på 1720 mAh som ger 30 procent mer batteritid jämfört med sin föregångare. Det erbjuder ett vidvinkelinspelningsläge med sin 5k-videoinspelning vid 30fps bara medan 4k-videorna kan spelas in med 30fps och 60 fps. Den pryder en vacker 23,6 MP-sensor som drivs av en GP1-sensor som tar bilder på 20MP som är mer levande och livligare.

Det helt förnyade Hypersmooth-läget tar stabila bilder med linjär och horisontell nivellering som ger filmiska bilder. TimeWarp-funktionen levereras med halvtidsläge där ultrajämna slow-mo-videor kan spelas in, men det har ännu inte tillhandahållit några nya slow-mo-hastigheter.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

GoPro har tagit fram 2020-versionen av Hero 9 med de senaste funktionerna i Schedule Capture, Duration och Hindsinght. Schemaläggning möjliggör videoinspelning vid automatisk tid och datum. Så när en viss tid på ett visst datum har ställts in kommer den att göra resten av grejerna på egen hand, förutsatt att läget är på. Varaktighet, å andra sidan, ställer in inspelningstiden för en viss händelse. Så småningom kan båda dessa funktioner, om de används tillsammans, leda till problemfri inspelning utan mänskligt ingripande.

Slutligen registrerar Hindsight-funktionen 30 sekunder i en slinga innan du trycker på avtryckaren, vilket i slutändan ger ett val att fånga en händelse som är ett tidsspecifikt exakt ögonblick.

Relaterade Artiklar

Back to top button