Googles uppdrag vet nÀr du plagierar

Googles uppdrag vet nÀr du plagierar

Googles skolfokuserade filial G Suite for Education tillkÀnnagav Uppdrag idag i ett företagsblogginlÀgg. Programvaran blandar flera Google-program, inklusive Google Search och Google Drive, och effektiviserar uppgifts- och betygsprocessen för lÀrare.

Uppdrag Àr en uppdaterad version av Google Course Kit och kan integreras i alla Learning Management System (LMS). NÀr de har anmÀlt sig till beta kan lÀrare skicka elevers enskilda kopior av en uppgift, kommentera elevernas arbete med vanliga fraser och bifoga rubriker till projekt sÄ att eleverna förstÄr kraven.

Den innehÄller ocksÄ en originalitetskontrollfunktion, som liknar Turnitins tjÀnst för att stoppa plagiering. Originalitetsrapporten kontrollerar elevernas arbete mot miljarder webbsidor och miljontals böcker för att se till att de inte har nappat en del Nietzsche och gÄtt vidare som sina egna. Eleverna kan ocksÄ dra nytta av den hÀr funktionen: Om deras lÀrare aktiverar funktionen kan de köra en rapport tre gÄnger och förhoppningsvis fÄnga citatfel innan de trycker pÄ inlÀmning.

“Vi har hört frĂ„n instruktörer att de kopierar och klistrar in avsnitt i Google Sök för att kontrollera om elevernas arbete Ă€r Ă€kta, vilket kan vara repetitivt, ineffektivt och partiskt”, skrev Brian Hendricks, produktionschef för G Suite for Education. “De spenderar ofta mycket tid pĂ„ att ge feedback om missade citat och felaktig omformulering. Genom att integrera sökningens kraft i vĂ„ra uppgifts- och betygsverktyg kan vi göra detta snabbare och enklare.”

Google kommer snart att uppdatera funktionen för att inkludera jÀmförelser mellan studenter och studenter. Skolor kommer att ha tillgÄng till en databas med tidigare inlÀmningar att jÀmföra med nytt arbete.

Uppdrag Àr inte Googles första utflykt till utbildning. Google Classroom har varit lÀrare i flera Är.