Googles nya “Håll för mig” -funktion gör det lättare att vänta på samtal

Google, Google Hold för mig, Google Hold för mig Pixel 5, Pixel 5, Pixel 4a 5G, Google Hold för mig Android, Google Hold för mig aktiveras, Vad är Google Hold för mig-funktionen

Google introducerade under sin lanseringsnatt en ny funktion som heter “Håll för mig”. Denna funktion hjälper människor att komma bort från de irriterande samtalstiderna när de bokar möten, bokningar, tar sig till kundtjänst och mer.

‘Hold for me’ debuterar med Pixel 5 och Pixel 4A 5G via Googles assistent och kommer snart att rulla ut till andra enheter. Tidigare tog Google också möjligheten att skärmsamtal tillsammans med Duplex-funktionen (ännu inte lanserad) som skulle hjälpa till att boka restauranger och boka möten i telefon. Förra månaden uppdaterade teknikjätten också sin assistentbaserade samtalsfunktion med verifierade samtal som skulle kunna fastställa vem som ringer och varför.

Google visade funktionen “Håll för mig” på en Pixel 5-enhet under lanseringsevenemanget. Under demonstrationen sa det att alternativet kan aktiveras genom en ny knapp som kommer att visas på telefonens skärm ovanför samtalsavstängning, högtalarknapp och andra alternativ för samtalskontroll.

Håll för mig-funktionen kan användas när du ringer ett avgiftsfritt nummer eller ett kundvårdnummer och ditt samtal parkeras. Sedan övervakar den här funktionen via Google Assistant samtalet medan du fortsätter med andra uppgifter. När och när någon tar emot samtalet kommer assistenten att ge dig ett meddelande om detsamma och det kommer också att be representanten att vänta lite.

Förutom att hjälpa dig i tidshantering, kommer den här funktionen också att hjälpa dig att komma bort från den irriterande samtal väntar musik ton. Funktionen ger också sina användare livetexter av vad som sägs i samtalet.

En annan höjdpunkt i funktionen är att den övervakar och bearbetar samtalet, men sparar inspelningarna i enheten och raderar den på 48 timmar. Tillsammans med det utökar det också det tillståndsbaserade alternativet att dela ljud med Google avseende kvalitetskontroll.

Denna funktion kommer att vara till nytta för många användare som för närvarande arbetar hemifrån och måste göra mycket multitasking hela dagen.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button