Googles “Launch Night In” -händelse för ikväll: Här är vad du kan förvänta dig

google launch night in, google pixel 4a 5g, google pixel 5, google nest audio, google chromecast med fjärrkontroll, google pixel 5 pris, google pixel 4a pris Indien

Google håller sin hårdvaruhändelse hösten ‘Launch Night In’ ikväll. Den virtuella händelsens livestream börjar kl. 23:30 IST. Teknikjätten har retat människor med glimtar av deras kommande produktsortiment. Det har skett olika läckor kring dem också. Låt oss ta en titt på alla bekräftade produkter som kommer att presenteras vid evenemanget.

Google Pixel 4a 5G

Det är mycket tydligt att Google kommer att lansera en 5G-klar modell av Pixel 4a. Enligt läckage kommer Google Pixel 4a 5G att ha en 6,2-tums OLED-skärm med en upplösning på 2340 × 1080 pixlar. Den drivs av Qualcomm Snapdragon 765G-processor i kombination med 6 GB RAM och 128 GB lagring.

Det kommer att köras på Googles Android 11 ur lådan. På baksidan förväntas det ha en 12.2MP och 8MP ultrabred kamera med dubbla kameror som kan spela in 4K-videor med 60 fps. På framsidan har den en 8MP-kamera placerad i en utskärning. Telefonen kommer att packa ett 3 800 mAh batteri med stöd för 18 W snabb laddning. Det förväntas kosta 499 dollar (36,776 Rs).

Google Pixel 5

Google kommer också att presentera sin flaggskepp Android-telefon, Pixel 5. Enligt rykten kommer den att ha en 6,0-tums flexibel OLED-skärm med en upplösning på 2340 × 1080 pixlar och bildförhållandet 19: 5: 9 och en maximal uppdateringsfrekvens på 90Hz. Det kommer att ha ett reptåligt Corning Gorilla Glass 6. Skärmen har också HDR-stöd. Liksom Pixel 4a 5G kommer den att ha en fingeravtrycksskanner på baksidan istället för en i displayen. Den kommer att ha en dubbelkamerainställning på baksidan bestående av en 12,2MP kamera med f / 1,7 bländare och en 107 graders 16MP vidvinkel kamera med f / 2.2 bländare. På framsidan har den en 8MP-sensor med en f / 2.0-bländare. Den drivs av Qualcomm Snapdragon 765G-processor med 8 GB RAM-minne och 128 GB intern lagring som stöds av ett 4080 mAh-batteri med 18 W snabb laddningsstöd. Det kommer att finnas en extra mintgrön färg tillgänglig bortsett från “bara svart” -varianten.

Google Nest Audio

Googles Nest Audio kommer att ersätta den redan avvecklade Home Smart-högtalaren. Den nya smarta högtalaren har en heltäckande design med fyra lysdioder under den. Före lanseringen föreslår läckorna att den kommer att lanseras i kol- och krita färgalternativ till ett pris av $ 99 (Rs 7296).

Chromecast med Google TV

Google Chromecast kommer att styras via en fjärrkontroll den här gången. Fjärrkontrollen har en dpad, Google Assistant-knapp och nycklar för att starta Netflix och Youtube direkt. Det finns också ytterligare knappar som kan tilldelas av användare för att snabbt starta sina favoritappar. Volymknapparna är på sidan, till skillnad från andra fjärrkontroller. Chromecast ansluts direkt till HDMI-porten och får ström från en mikro-USB-kapabel, som liknar Amazons Fire Stick. På insidan har den ett fyrkärnigt AMLogic S905X2-chip kombinerat med 2 GB RAM. Det förväntade priset är $ 49 (Rs 3611).

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button