Google testar ett prenumeration pÄ Android Play Pass pÄ $ 5

Google testar ett prenumeration pÄ Android Play Pass pÄ $ 5

I höst fÄr anvÀndare av iOS / macOS / Apple TV möjlighet att prenumerera pÄ Apple Arcade och lÄsa upp Ätkomst till över 100 spel, nÄgra exklusiva, att spela varje mÄnad. Google stÄr dock inte med, och dess Android-alternativ ser ut att kallas Play Pass.

Som Android Police rapporterar har Google bekrÀftat att det börjar testa en app- och spelabonnemangstjÀnst för Android som heter Play Pass. AnvÀndare som har turen att delta i testet delar skÀrmdumpar som bekrÀftar namnet, men ocksÄ priset som har faststÀllts till $ 4,99 per mÄnad.

Till gengÀld för dina kontanter lovar Google att du aldrig kommer att bli ombedd att köpa nÄgra appar direkt, alla köp i appen lÄses upp automatiskt och att inga annonser visas. Den trioen av funktioner kommer sÀkert att locka mÄnga Android-spelare och övertyga dem om att dela med $ 5 varje mÄnad.

NĂ€r det gĂ€ller vad Play Pass kommer att erbjuda nĂ€r det gĂ€ller ett app- / spelval, stĂ„r det pĂ„ informationssidan som ingĂ„r i testversionen: “Utforska en samlad katalog som spĂ€nner över pusselspel till premiummusikappar och allt dĂ€remellan. FrĂ„n actiontrĂ€ffar till pussel och fitness spĂ„rare, med Google Play Pass lĂ„ser du upp Ă„tkomst till hundratals premiumappar och spel utan annonser, nedladdningsavgifter eller köp i appen. “

SÄ Àven om vi inte vet vilka appar och spel som kommer att fungera specifikt, om detta ska fungera mÄste de byta regelbundet och erbjuda en bra blandning av spelgenrer. Att konsekvent erbjuda vÀlkÀnda och populÀra spel Àr ocksÄ ett mÄste.

Vi vet inte nÀr Play Pass kommer att lanseras, men nÀr Apple Arcade anlÀnder till hösten förvÀntar jag mig att Google försöker slÄ Apple och starta tidigare.