Google Stadia ‘The Claw’ visas för $ 15

Google Stadia 'The Claw' visas för $ 15

Det bÀsta sÀttet att spela spel via Stadia just nu Àr att anvÀnda en Chromecast Ultra ($ 69,00 pÄ Amazon) ansluten till en TV och koppla av pÄ din soffa med Stadia Controller. Men det kommer att förÀndras tack vare Claw-tillbehöret.

Som The Verge rapporterar har Google alltid tÀnkt att Stadia ska kunna spelas pÄ en rad olika enheter inklusive smartphones. Det finns dock inget enkelt sÀtt att anvÀnda Stadia-kontrollenheten med en smartphone just nu, men Google antydde ett tillbehör förra mÄnaden som heter Claw, vilket skulle lösa problemet.

Du kan se att Claw anvÀnds kort i videon nedan:

Nu har Claw visat sig vara en “Made for Google” -certifierad produkt som erbjuds av elektroniktillbehörsföretaget Power Support. Det Ă€r ett mycket enkelt plasttillbehör som gĂ„r pĂ„ Stadia-styrenheten och hĂ„ller sĂ€kert en Pixel-telefon ovanför, vilket ger en bekvĂ€m handhĂ„llen spelkombination.

TyvĂ€rr finns det inget slĂ€ppdatum Ă€nnu, men listan innehĂ„ller en prislapp pĂ„ 14,99 USD och kan köpas. Listan över kompatibla smartphones hittills innehĂ„ller Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4 och Pixel 4 XL, men Power Support sĂ€ger att “mĂ„nga andra telefoner passar in i hĂ„llaren ocksĂ„.” Det Ă€r ocksĂ„ enkelt att ansluta ett hörlursuttag och trĂ€ en USB-C-kabel genom Claw för att ansluta styrenheten till din telefon.

Slutligen har Google ocksÄ nÄgra goda nyheter för Chromecast Ultra-Àgare. En uppdatering som rullades ut igÄr tillÄter alla Ultras att arbeta med Stadia. Det betyder att alla som kommer Ät Stadia via ett Buddy Pass nu kan anvÀnda en Chromecast Ultra snarare Àn att bara vara begrÀnsade till Chrome-webblÀsaren eller deras telefon.