Google säger att cashbacks och kuponger inte bryter mot Play Butiks regler

google, paytm, paytm bort, play store, fantasy sports, google tar bort paytm, paytm play store överträdelse

Google har lämnat in ett svidande svar angående den pågående spottet över borttagningen av Paytm-appen från Google Play Butik. I ett blogginlägg sa Mountainview, Kalifornien-baserade tekniska jätten att cashbacks och kuponger inte bryter mot Google Play Butiks policy, men spelplattformar gör det.

”Att bara erbjuda cashbacks och kuponger utgör inte ett brott mot vår Google Play-spelpolicy. Förra veckan upprepade vi våra spelpolicyer för Play Store. Vår policy tillåter inte onlinekasinon eller stödjer oreglerade spelappar som underlättar sportspel, inklusive dagliga fantasisporter i Indien, säger en talsperson från Google.

”Vi tillämpar vår policy mycket eftertänksamt för att ge en säker och säker upplevelse för konsumenterna, samtidigt som vi ger utvecklare den plattform och de verktyg de behöver för att bygga hållbara företag. Vid upprepade policyöverträdelser kan vi vidta allvarligare åtgärder som kan innefatta att avsluta Google Play-utvecklarkonton. Våra policyer tillämpas och tillämpas konsekvent på alla utvecklare. ”

Google tvingade oss att återställa cashback-kampanjen som är laglig i Indien: Paytm

Google drog Paytm-appen från Google Play Butik på fredag ​​efter att den påstås ha tagits bort för att ha brutit mot företagets policy för oreglerade spelappar. Appen återvände till Play Store efter nästan åtta timmar, men detta har lett till en slags kamp mellan Paytm, Indiens mest värdefulla start och Google.

”Googles senaste åtgärd för att avregistrera Paytm-appen på grund av en cashback-kampanj är omotiverad. Vi upprepar att vår cashback-kampanj var inom riktlinjerna och att det inte fanns något brott, sade Paytm i ett blogginlägg.

Förklarade: Paytm-appen tillbaka i Google Play Butik; här är varför det togs bort

”Vi hävdar att vår cashback-kampanj var inom riktlinjer, liksom alla landets lagar. Det är inte relaterat till spel på något sätt, ”tillade det. Paytm sa att Googles egen betalningsapp, Google Pay driver regelbundet liknande kampanjer i Indien.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button