Google retar trÄdlösa pixelknappar

Google retar trÄdlösa pixelknappar

Google idag retade nya trÄdlösa Pixel Buds som kommer nÀsta Är för 179 dollar.

Vid ett pressevenemang i New York City talade Rick Osterloh, Google SVP of Devices and Services, upp handsfree-Ätkomst till Google Assistant och en lÄngvÀga Bluetooth-anslutning. Pixel Buds kommer att hÄlla kontakten upp till tre rum borta inomhus, sa han. Utanför kommer de att arbeta i ett utrymme sÄ stort som en fotbollsplan.

Pixel Buds ska ha 5 timmars lyssningstid eller upp till 24 timmar nÀr du anvÀnder det trÄdlösa laddningsfodralet.

De nya Pixel Buds har ett anpassat batteri, högtalare och sensorer, sĂ€ger Osterloh. Batteriet Ă€r vanligtvis det som laddar upp trĂ„dlösa öronproppar, men Pixel Buds sitter “nĂ€stan i jĂ€mnhöjd med örat”, sa han. “Det Ă€r lĂ€tt att glömma att du bĂ€r dem.”

Google Pixel Buds

Spatiala ventilationsöppningar i Pixel Buds Ă€r avsedda att slĂ€ppa in rĂ€tt mĂ€ngd ljud och de kommer att justeras dynamiskt utifrĂ„n din omgivning – ökad volym för ett bullrigt cafĂ© eller tunnelbana och lĂ€gre för privatlivet i ditt hem, till exempel.

NÀr du har ett samtal fokuserar strÄlformande mikrofoner pÄ din röst.

Leta efter Pixel Buds vÄren 2020, nÀr Oserloh lovade mer information om funktioner som maskininlÀrningschips pÄ enheten.

De ursprungliga, trÄdbundna Pixel Buds anlÀnde 2017. I vÄr recension fann vi att trots löftet om hjÀlpsamma röstassistentfunktioner kombinerar Google en obekvÀm design, medelmÄttig prestanda och en hög prislapp för ett oattraktivt par trÄdlösa hörlurar.