Google Pixel 5 startar idag: Kommer det till Indien?

Googles helt nya Pixel 5 kommer att lanseras ikväll vid det virtuella evenemanget ‘Launch Night’. Evenemanget börjar kl 11 PT (11 IST) och kan streamas live via YouTube av tittarna. Teknikjätten är också redo att lansera flera andra innovativa prylar tillsammans med Google Pixel 5, inklusive den nya Chromecast med Google TV och Nest-högtalare. Allt detta har Googles ryktade flaggskepp upphetsat alla sina fans och slutligen kommer det att se dagens ljus.

Mycket har redan avslöjats om Google Pixel 5 hittills. Innan lanseringen ger vi dig nästan alla detaljer som vi hittills vet om flaggskeppet Google Pixel kommer snart.

Pixel 5-specifikationer (förväntat)

Vi har sett internetfloden med flera läckor och rykten runt Google Pixel 5. Faktum är att det fullständiga specifikationsbladet för Pixel 5 har läckt ut online. Enligt läckorna från WinFuture kommer Pixel 5 att drivas av Qualcomms Snapdragon 765G-chipset i kombination med Adreno 620 GPU och körs på Android 11 direkt. Å ena sidan hävdar OnePlus att den kommande OnePlus 8T 5G kommer att vara den första enheten i världen som kommer packad med Android 11 out-of-the-box. Detta innebär förmodligen att OnePlus 8T 5G kommer att släppas före Google Pixel 5. The8T 5G kommer att lanseras globalt den 14 oktober.

Läckage antyder också att den kommande Google Pixel 5 kommer att flagga en 6-tums Full HD + OLED-skärm vid 90 Hz uppdateringsfrekvens med ett bildförhållande på 19: 5: 9 som kommer att klättas i Corning Gorilla Glass 6-skydd. Med 8 GB RAM och 128 GB internt minne sägs telefonen drivas av ett 4080 mAh batteri tillsammans med en 18 W USB Type-C snabbladdare aktiverad med trådlös och omvänd laddning.

Dessutom förväntas Pixel 5: s dubbla kamerainställningar buntas med en 16MP f / 1.2 ultravid kamera tillsammans med 12.2MP f / 1.7 bredkamera. Det sägs också att det är ihopkopplat med en bakmonterad fingeravtrycksläsare För nu är vi medvetna om att Pixel 5 kommer att finnas i två färger – svart och grönt. Det kan också finnas andra färgalternativ.

Pixel 5-pris (förväntat)

Även om Google ännu inte har bekräftat priset på Pixel-enheten, antyder vissa inofficiella rapporter som citerats genom oavsiktliga promoläckage i Japan att Pixel 5 kan kosta cirka 52 000 Rs (ungefär) för sin 8 GB RAM och 128 GB intern lagringsvariant.

Kommer Pixel 5 att lanseras i Indien?

Tja, nej Pixel 5 kommer inte att lanseras i Indien. Anledningen kan vara samma som varför Pixel 4 inte gick till den indiska marknaden.

För att komma ihåg anlände inte Pixel 4 till Indien på grund av radarsensorn, kallad Project Soli. Den här funktionen fungerar på 60 GHz-spektrum och gör det möjligt för Pixel 4 att stödja luftgester så att användare kan vinka sina händer mot telefonen för att utföra vissa åtgärder. Det beror på licensfrågorna för 60 GHz-spektrumet som Pixel 4 inte lanserade i Indien. Det är troligt att Pixel 5 kommer att ha samma funktion och därför kanske inte kommer till Indien.

Den andra anledningen till att Google förmodligen inte kommer att ta med Pixel 5 och Pixel 4a (5G) till Indien är att landet ännu inte är 5G-klart och båda enheterna har 5G-stöd, har företaget redan bekräftat.

Relaterade Artiklar

Back to top button