Google Nest Hub Max Smart Display-lanseringsdatalÀckage

Google Nest Hub Max Smart Display-lanseringsdatalÀckage

Om du Àr ett fan av Googles Nest Hub men vill ha en större smart skÀrm och en kamera för videosamtal, kan Nest Hub Max inte komma fram tillrÀckligt snart. Nu tror vi att vi vet nÀr det kommer att lanseras eftersom nÄgon trasslat pÄ Google.

Som Droid Life rapporterar har Google Nest Hub Max listats pĂ„ Google Store ett tag nu, men alltid med en “Kommer snart” -tagg snarare Ă€n ett lanseringsdatum. Men igĂ„r Ă€ndrades det till att lĂ€sa 9 september, vilket bekrĂ€ftar att vi har mindre Ă€n sju veckor att vĂ€nta pĂ„ att köpa en. Men lika snabbt Ă€ndrades det angivna datumet till att snart komma.

Det Àr uppenbart att nÄgon pÄ Google gjorde en uppdatering för tidigt och företaget Àr inte redo att dela datumet Ànnu. Jag skulle bli vÀldigt förvÄnad om det dock inte visas oförÀndrat inom en snar framtid.

NÀr PCMag granskade Nest Hub fann vi att det var en relativt billig, liten och anvÀndbar smart pekskÀrmsenhet, men den hade svagt ljud och ingen kamera, vilket innebÀr att videosamtal inte kunde göras. Det var tillrÀckligt bra, men i slutÀndan saknas.

Nest Hub Max syftar verkligen till att ÄtgÀrda dessa brister. Den levereras med en större 10-tums skÀrm, uppgraderar ljudupplevelsen med tvÄ framÄtvÀnda diskanthögtalare och en bakÄtvÀnd subwoofer och lÀgger till den kamera som behövs för videosamtal. Vid 229 $ Àr det verkligen inte för dyrt heller.

I hÀnderna pÄ med Nest Hub Max, fann vi att kameran kan mycket mer Àn bara videosamtal. Det möjliggör nÄgra innovativa gestinteraktioner och utlöser dem bara nÀr det kan upptÀcka ögon och en hand. Facematch kommer ocksÄ att visas, sÄ att Nest Hub Max automatiskt kan visa information som Àr specifik för den person som anvÀnder den i ditt hushÄll. Den integritetsmedvetna kommer ocksÄ gÀrna att höra att den innehÄller en hÄrdvaruknapp för att elektroniskt inaktivera bÄde kameran och mikrofonen.

Om vi ​​inte hör nĂ„got annat, bör Google Nest Hub Max anlĂ€nda den 9 september för 229 dollar. Du kan gĂ„ med i vĂ€ntelistan nu om du vill vara den första som hör nĂ€r den kan köpas.