Google Nest Hub Max Smart Display-lanseringsdataläckage

Om du är ett fan av Googles Nest Hub men vill ha en större smart skärm och en kamera för videosamtal, kan Nest Hub Max inte komma fram tillräckligt snart. Nu tror vi att vi vet när det kommer att lanseras eftersom någon trasslat på Google.

Som Droid Life rapporterar har Google Nest Hub Max listats på Google Store ett tag nu, men alltid med en “Kommer snart” -tagg snarare än ett lanseringsdatum. Men igår ändrades det till att läsa 9 september, vilket bekräftar att vi har mindre än sju veckor att vänta på att köpa en. Men lika snabbt ändrades det angivna datumet till att snart komma.

Det är uppenbart att någon på Google gjorde en uppdatering för tidigt och företaget är inte redo att dela datumet ännu. Jag skulle bli väldigt förvånad om det dock inte visas oförändrat inom en snar framtid.

När PCMag granskade Nest Hub fann vi att det var en relativt billig, liten och användbar smart pekskärmsenhet, men den hade svagt ljud och ingen kamera, vilket innebär att videosamtal inte kunde göras. Det var tillräckligt bra, men i slutändan saknas.

Nest Hub Max syftar verkligen till att åtgärda dessa brister. Den levereras med en större 10-tums skärm, uppgraderar ljudupplevelsen med två framåtvända diskanthögtalare och en bakåtvänd subwoofer och lägger till den kamera som behövs för videosamtal. Vid 229 $ är det verkligen inte för dyrt heller.

I händerna på med Nest Hub Max, fann vi att kameran kan mycket mer än bara videosamtal. Det möjliggör några innovativa gestinteraktioner och utlöser dem bara när det kan upptäcka ögon och en hand. Facematch kommer också att visas, så att Nest Hub Max automatiskt kan visa information som är specifik för den person som använder den i ditt hushåll. Den integritetsmedvetna kommer också gärna att höra att den innehåller en hårdvaruknapp för att elektroniskt inaktivera både kameran och mikrofonen.

Om vi ​​inte hör något annat, bör Google Nest Hub Max anlända den 9 september för 229 dollar. Du kan gå med i väntelistan nu om du vill vara den första som hör när den kan köpas.

Relaterade Artiklar

Back to top button