Google Meet för att snart få dessa intressanta zoomliknande funktioner

Google Meet, Google Meet 24-timmars gratis att använda, Google Meet-funktioner, Google Meet gratis, Gratis Google Meet till 2021, Google Meet gratis att använda, Google Meet nya funktioner, Google Meet-användare, Google Meet-användare, Google Meet G Suite-användare

Efter att ha utökat den kostnadsfria samtalsfunktionen i Google Meet till mars 2021 avseende den pågående pandemisituationen kommer Google snart att introducera flera nya funktioner i Polling och Question-Answer (Q & As) -anläggningen till sin videosamtalplattform. Medan Google redan meddelade dessa funktioner i juni, bekräftade det i augusti att de släpptes i oktober. Båda dessa funktioner liknar appen Zoom-videosamtal.

Som rapporterats av AndroidPolice, båda dessa funktioner kommer gradvis att lanseras från och med den 8 oktober och kommer att vara tillgängliga för plattformar som G Suite Enterprise for Education, G Suite Enterprise, G suite Essentials och G Suite Business.

För närvarande har det inte funnits någon bekräftelse från Google när dessa funktioner kommer att finnas tillgängliga på G suite basic, G Suite for Education och G Suite för ideella kunder. Enligt AndroidCentralryktas det vara tillgängligt från alla berättigade konton senast den 23 oktober.

Dessutom sa Google i sitt blogginlägg att Q & As-funktionen kommer att stödja de människor som är mjuka och tar lite mer tid att bearbeta sina tankar i en trångt miljö. Även om det kommer att uppmuntra dem att lägga fram sina åsikter, kommer det också att göra möten mycket mer inkluderande genom att ge alla möjligheter att ställa frågor.

På omröstningsfunktionen sa Google att det kommer att skapa en gynnsam miljö att ta feedback både i affärs- och utbildningsmöten. Genom feedback i realtid kan lärare ta reda på graden av förståelse för sina elever genom att fråga dem medan en säljrepresentant kan göra en interaktiv uppgradering av deras taktik genom kundfeedback.

Tidigare har Google Meet också uppgraderat sin videokonferensapp från en bakgrundssuddighetsfunktion tillsammans med aktiv brusreducering. Dessutom har det också lagt till en whiteboard-anläggning och utökat stöd till Chromecast-enheter med delningen av deltagare i 49-personersgalleriet.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button