Google lanserar Dark Theme för Gmail på iOS och Android; Så här aktiverar du

Google, Gmail Dark Mode, Gmail Dark Theme, Android Gmail Dark Mode, iOS Gmail Dark Mode Utrullningen sker i faser för att undvika överbelastning av servern. Uppdateringen förväntas till fullo lanseras till alla enheter under de närmaste veckorna.

Med lanseringen av Android 10 och iOS 13 tillät både Google och Apple sina användare att tillämpa systemomfattande mörka teman. Det finns dock fortfarande ett antal appar som inte har rullat ut stöd för mörkt läge, varav en var Gmail. Google idag har lanserat stöd för mörkt läge för sin Gmail-app på både Android och iOS.

Utrullningen sker i faser för att undvika överbelastning av servern. Uppdateringen förväntas till fullo lanseras till alla enheter under de närmaste veckorna.

För Gmails mörka tema på Android måste du öppna Gmail-appen, klicka på hamburgermenyn längst upp till vänster och sedan navigera till Inställningar. I inställningspanelen måste du trycka på Allmänna inställningar, klicka sedan på Tema och välj sedan alternativet Mörk. Pixelägare får en extra funktion, det vill säga att när deras batterisparläge är aktiverat kommer Gmail-appen att slå på det mörka temat.

För att aktivera det mörka temat på iOS 11 och iOS 12 måste du gå till Inställningar och sedan aktivera det mörka temat. Medan på iOS 13 kan du aktivera det mörka temat för hela systemet och det aktiverar automatiskt Gmails mörka tema.

Läs också: Apple moderniserar smarta heminsatser efter att ha hamnat bakom Amazon, Google

Gmails mörka tema implementeras på skrivskärmen och meddelanden. Medan det i e-postkroppen håller fast vid den vita bakgrunden.

Google har börjat rulla ut mörka teman för alla sina appar långsamt. För att komma ihåg lanserade företaget nyligen ett mörkt tema för sin Play Store för enheter som kör Android 9.0 Pie-operativsystem och senare.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button