Google I / O 2017: Vilken tid är nyckeln, hur man ser på livestream och fler frågor besvarade

Google, Google I / O 2017, Google I / O livestream, Google I / O 2017-konferens, titta på Google I / O live, Google IO-konferens, Android O, Google Fuchsia OS, Daydream, teknik, tekniknyheter För iOS- och Android-användare har Google lanserat sin officiella app som heter Google I / O 2017 för att titta på evenemanget direkt på mobilen.

Google håller på att starta sin årliga utvecklarkonferens I / O på Shoreline Amphitheatre i Mountain View, Kalifornien. Google I / O-nyckeln, som kommer att adresseras av VD Sundar Pichai, tillsammans med andra samtal kommer att livestreamas från Google Developers YouTube-kanal.

Nyckeln, som kommer att vara en av konferensens höjdpunkter, kommer att streamas klockan 10 (lokal tid) / kl. 22.30 IST. Stora meddelanden inklusive Android O, integration av Google Assistant i iPhone, Android Wear samt Fuchsia OS förväntas på Google I / O. Låt oss ta en titt på allt du behöver veta om Googles kommande evenemang:

Google I / O liveuppdateringar

Vad är klockan?

Googles I / O-huvudadress börjar klockan 10 lokal tid eller 22:30 IST den 17 maj. Tredagarsevenemanget börjar 17 maj och slutar 19 maj. För användare på iOS och Android har Google lanserat sin officiella app som heter Google I / O 2017 för att titta på evenemanget direkt på mobilen.

Finns det en liveström för Google I / O?

Ja. Google kommer att liveströmma sin konferens via Google Developers YouTube-sida. Det verkar inte finnas något alternativ att titta på keynoten i 360 grader den här gången. Det finns också en dedikerad sida för Google I / O-evenemang som liveströmmer olika huvudadresser.

Vad kommer Google att meddela?

Vi kan förvänta oss en hel del stora tillkännagivanden för sökjätten vid evenemanget. Höjdpunkten kommer förmodligen att vara Android O, företagets nästa generations operativsystem för mobiler och surfplattor. Bortsett från det, Google Assistant kommer till iPhone också som en viktig utveckling.

Vidare kan Googles nya operativsystem med kodnamnet Fuchsia avslöjas. Operativsystemet, som kommer att baseras på Googles “Magenta” -kärna, sägs ha ett kortbaserat “Armadillo” -gränssnitt. Google kommer sannolikt att diskutera Android Wear 2.0 när det gäller hur utvecklare kan dra nytta av operativsystemets funktioner som Google Assistant och fristående appar.

Därefter är Daydream, som är Googles VR-plattform. Sökjätten har en förstärkt verklighet och virtuell verklighetsnyckel planerad den andra dagen av sin konferens där det sannolikt kommer att lansera uppdateringar för Daydream.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button