Google I / O 2016: Android VR-alternativ upptäckt i Developer Console

Google kan tillkännage Android VR-plattform vid sin årliga utvecklarkonferens I / O 2016 (Källa: Android Police) Google kan tillkännage Android VR-plattform vid sin årliga utvecklarkonferens I / O 2016 (Källa: Android Police)

Vi har äntligen den första läckan som antyder någon form av VR från Google direkt. Google är redo att vara värd för sin årliga utvecklarkonferens den 18 maj och bara några dagar före den har vi en glimt av Android VR-alternativet i Android Developer Console.

Google I / O 2016 återvänder till Mountain View den 18 maj och företagets VD Sundar Pichai har massor av saker att dela. Det finns redan Android N i erbjudandet tillsammans med förbättringar av Android Auto och Android Wear.

Relaterat: Första Google Play-utmärkelsen någonsin tillkännages den 19 maj vid I / O 2016

Med Android VR vill Google stjäla hela rampljuset från Oculus, HTC Vive och Samsung Gear VR. Googles alldeles egna kartong har varit VR-startpunkt för många användare. Med Android VR kan Google tillkännage ännu djärvare ambitioner i den virtuella världen.

Förändringsloggen som först upptäcktes av Android Police antyder en ny Android VR-plattform eller så kan det vara en helt ny enhet. Googles I / O-schema är fullt av VR-sessioner som ger bränsle till rykten om överhängande lansering av Android VR-plattformen.

Titta på alla våra tekniska videor

Även om det inte är så klart vad Google håller på med, men I / O 2016 lovar att lägga till nya smaker i Android-ekosystemet.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button