Google har tre nya iOS- och Android-applikationer som du definitivt mÄste prova

Google har tre nya iOS- och Android-applikationer som du definitivt mÄste prova

InternetjÀtten har kommit med tre nya mjukvarustycken för smartphones med tvÄ av de vanligaste operativsystemen. Alla Àr ocksÄ resultatet av ett nytt projekt, som antagligen inspirerades av tÀvlingen.

Den sÄ kallade appsperiments program har, precis som Microsoft Garage, uppgiften att ta med mobila applikationer med okonventionell funktionalitet eller avancerade tekniska lösningar som maskininlÀrning. Och det Àr precis vad bÄde Storyboard och Selfissimo erbjuder! eller Scrubbies, som du kan anvÀnda för att förvandla vanliga videor till korta videoslingor. Allt du behöver göra Àr att blanda ihop lite med bilden och avancerad programvara tar hand om allt annat. För nÀrvarande kan dock bara iOS-anvÀndare njuta av det.

Storyboard för Android konverterar den skapade videor till foton genom att klippa ut ett par av dem, kombinera dem och genom ett filter förvandla dem till en typ av serier, dÀr det naturligtvis finns en viss kronologisk sekvens.

Älskare av selfie-skott kommer att njuta av applikationen igen Selfissimo!, vilket bara krĂ€ver att vi poserar framför vĂ„ra telefoner ett tag. Varje gĂ„ng du Ă€ndrar din position tar det automatiskt ett svartvitt foto sĂ„ att du kan vĂ€lja mellan. Denna bit Ă€r tillgĂ€nglig för bĂ„da (iOS-lĂ€nk) -systemen.

Google-appexperiment pressar grÀnserna för telefonfotografering https://t.co/gssifn9mgn

– Engadget (@engadget) 11 december 2017