Google har tre nya iOS- och Android-applikationer som du definitivt måste prova

Internetjätten har kommit med tre nya mjukvarustycken för smartphones med två av de vanligaste operativsystemen. Alla är också resultatet av ett nytt projekt, som antagligen inspirerades av tävlingen.

Den så kallade appsperiments program har, precis som Microsoft Garage, uppgiften att ta med mobila applikationer med okonventionell funktionalitet eller avancerade tekniska lösningar som maskininlärning. Och det är precis vad både Storyboard och Selfissimo erbjuder! eller Scrubbies, som du kan använda för att förvandla vanliga videor till korta videoslingor. Allt du behöver göra är att blanda ihop lite med bilden och avancerad programvara tar hand om allt annat. För närvarande kan dock bara iOS-användare njuta av det.

Storyboard för Android konverterar den skapade videor till foton genom att klippa ut ett par av dem, kombinera dem och genom ett filter förvandla dem till en typ av serier, där det naturligtvis finns en viss kronologisk sekvens.

Älskare av selfie-skott kommer att njuta av applikationen igen Selfissimo!, vilket bara kräver att vi poserar framför våra telefoner ett tag. Varje gång du ändrar din position tar det automatiskt ett svartvitt foto så att du kan välja mellan. Denna bit är tillgänglig för båda (iOS-länk) -systemen.

Google-appexperiment pressar gränserna för telefonfotografering https://t.co/gssifn9mgn

– Engadget (@engadget) 11 december 2017

Relaterade Artiklar

Back to top button