Google för Indien LIVE: Tillit JioPhone första telefon för att stödja Google Assistant

Tillkännagivanden för Google för Indien-nycklar Google för Indien 2015 var värd för Googles VD Sundar Pichai.

Google är värd för sitt “Google for India” -evenemang i New Delhi idag. Sökjätten har redan skickat ut inbjudningar till evenemanget, som börjar klockan 10:15. “Gå med i globala produkt- och företagsledare från Google när de delar insikter i vårt engagemang för Indiens nästa miljard användare och vår roll som en tillväxtmotor för landet”, säger inbjudan.

Caesar Sengupta som är Vice President för Product Management på Google tillsammans med Martha Welsh, chef för Google Maps och fler talare kommer att vara närvarande vid evenemanget.

Google for India, en årlig affär, hålls för tredje gången i rad. Google för Indien 2015 var värd för Googles VD Sundar Pichai, som tillkännagav gratis Wi-Fi på 100 järnvägsstationer, snabbare sökning för att förbättra Internetåtkomsten i Indien, Tryck för att översätta, YouTube pausa för att buffra och mer.

13.25: Ett nytt tvåhjulsläge på Google Maps rullas ut för Indien, meddelar direktören för Google Maps, Martha Welsh. Indien är det första landet som får den här funktionen.

13.11: Reliance JioPhone är den första telefon som erbjuder Google Assistant-support, säger den amerikanska mjukvarujätten.

13:09: Teknikjätten tillkännager att Google Assistant kommer att visas på Reliance JioPhone, säger Gummi Hafsteinsson, Product Management Director, Google Assistant.

12:58: Google Go kommer att vara standardsökappen för Android Oreo (Go Edition), säger företagets Shashidhar Thakur, VP of Engineering.

12:55: Google tillkännager också en sökapp som är särskilt utformad för telefoner med låg budget. Det kallas Google Go.

12:40: Förklarar Android Oreo (Go Edition), Google säger att det kommer att optimera budget smartphones och minska förseningar mellan appar.

12:31: Google gör Go-utgåvan av Android Oreo tillgänglig i Indien, med vilken den syftar till att rikta in sig på smartphones på nybörjarnivå.

12:27: Googles Tez-app betalar nu också till säljare.

12:21: Enligt Google har Tez-appen 12 miljoner användare och har sett 140 miljoner transaktioner.

12:15: Google säger att i sin strategi att bygga produkter för framtiden är Indien nyckeln.

12:11: Internet Saathi är ett Google India-initiativ som syftar till att stärka kvinnor.

12:06: Google säger att det utvidgar sitt Saathi-internetprogram i Indien.

12:00: Indien laddar ner 1 miljard appar från Google Play-butiken varje månad.

11:57: 28 procent av alla sökfrågor i Indien görs via röst

11:56: 106 miljoner indianer konsumerar nyheter online, säger Anadan

11:56: Rajan Anadan, VP Sydostasien & Indien för Google, tar scenen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button