Google erbjuder Stadia Founders ett extra kompispass

Google erbjuder Stadia Founders ett extra kompispass

Om du betalade 130 $ och sĂ€krade dig Stadia Founder’s Edition har Google en julöverraskning Ă„t dig i form av ett extra Buddy Pass.

Som Engadget rapporterar gjorde Google meddelandet via Stadia Twitter-konto och anvĂ€nder kampanjen för att försöka driva Stadia ut till en bredare publik under semestern. För alla som rĂ€knas som Stadia Founder bör ett kuvert visas i deras Stadia-app som innehĂ„ller ytterligare Buddy Pass. NĂ€r du öppnar det Ă€r det möjligt att anvĂ€nda knappen “Skicka ditt kompispass” för att gĂ„va det till en vĂ€n eller Ă€lskad.

I helgdagens anda har vi en tidig överraskningsgĂ„va till Stadia Founders: ett extra Buddy Pass. Ge det till en vĂ€n, en familjemedlem … nĂ„gon du kĂ€nner som Ă€lskar spel. pic.twitter.com/cn7muBPgfS

– Stadia (@GoogleStadia) 16 december 2019

Buddy Pass Àr en trevlig present att fÄ om du har en snabb och pÄlitlig internetanslutning. NÀr den vÀl Àr aktiverad kan den anvÀndas för att spela spel via Stadia (Pro-konto) streamingtjÀnst i tre mÄnader, och det kostar inte en krona. DÀrefter kostar det $ 10 per mÄnad för Pro-tjÀnsten.

Även om Buddy Pass Ă€r ett generöst erbjudande, Ă€r det som inte Ă€r sĂ„ generöst speluppstĂ€llningen som Google har lyckats göra tillgĂ€ngliga pĂ„ tjĂ€nsten. Just nu kan du bara spela Destiny 2: The Collection, Farming SImulator 19, Samurai Shodown och Tomb Raider: Definitive Edition. Det finns dock en omfattande lista med fantastiska spel som kommer till tjĂ€nsten.

Det Àr möjligt att spela spel pÄ din bÀrbara dator, surfplatta eller telefon, men Google vill gÀrna att du köper Stadia Premiere Edition för $ 129. I gengÀld fÄr du en Google Chromecast Ultra ($ 69,00 pÄ Amazon), Stadia Controller, USB-C till A-kabel och en strömadapter, vilket ger dig allt som krÀvs för att börja spela pÄ en TV.

NÀr PCMag granskade Google Stadia gav vi det bara ett rÀttvist betyg. Vi tyckte att ingÄngsfördröjningen över Chromecast Ultra var betydande och det finns begrÀnsat stöd för trÄdlösa styrenheter. Förutom att spelbiblioteket Àr litet, mÄste du köpa dem individuellt och de Àr bara tillgÀngliga pÄ Stadia. Det Àr sÀkerligen en tjÀnst som förbÀttras med tiden, och spelupplevelsen Àr imponerande nÀr allt fungerar perfekt.