Google Duplex börjar rulla ut för enheter som inte är Pixel

Google Duplex, Google Assistant, Google Duplex för Android, Google Duplex för icke-Pixel, Google Duplex för iPhones, Google Duplex för iOS, Google Assistant-app, Google AI Google Duplex har börjat rulla ut till vissa telefoner som inte är Pixel

Google Duplex har börjat rulla ut till vissa smartphones som inte är Pixel, till exempel Samsung Galaxy S10, iPhone XS Max och mer, enligt en rapport från XDA-utvecklare. Det är en speciell funktion i Google Assistant, som kan ringa restauranger eller företag för att planera ett möte eller en bokning utan att gå igenom online-bokningssystem.

Duplex gör ett robotanrop till en restaurang eller ett företag och pratar sedan med sina anställda på dina vägnar. Det tar sedan bort all information som behövs när du planerar ett möte eller bokning, som du kan hänvisa till vid behov. För att göra detta använder den artificiell intelligens (AI) för att prata för dina räkning och gör det på ett korrekt sätt.

Företaget hade ursprungligen meddelat denna funktion tillbaka på Googles I / O 2018, utvecklarkonferens.

Google Duplex var ursprungligen tillgängligt i ett utvalt antal städer i USA, inklusive New York City och San Francisco. Det fanns ytterligare en begränsning som användarna behövde komma över, vilket var då den endast var begränsad till Pixel-enheter. Men nu har företaget utökat sin räckvidd och tjänsten har gjorts tillgänglig i 43 stater över hela USA.

Läs också: IPL 2019: Hur man använder Google Assistant för att få live poänguppdateringar, IPL-nyheter och mer

Enligt Googles Duplex-supportwebbplats har listan över smartphones som kommer att stödja tjänsten uppdaterats. Listan innehåller nu ett antal iPhones och Android-smartphones som kör Android 5.0 Lollipop eller högre.

För att aktivera tjänsten måste Apple iOS-enheter ha appen Google Assistant installerad för att komma igång.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button