Google Classroom får 10 regionala språkstöd, ytterligare fem funktioner snart

begagnade smartphones, begagnade smartphones i Indien, renoverade telefoner i Indien, olx, cashify, coronaviruspandemi, används iphone i Indien, används oneplus

Pandemin har flyttat fysiska klassrum till onlineplattformar eftersom skolor förblir stängda för att innehålla spridningen av coronavirus. En av de mest använda plattformarna bland lärare och elever är Google Classroom. För att ytterligare hjälpa både instruktörer och elever att bättre upptäcka och spåra sitt arbete i Classroom har Google meddelat att de tar med en att göra-widget till kurssidan för studenter och en gransknings-widget för lärare. Teknikjätten bekräftade också att det kommer med fler nya funktioner för att erbjuda en förbättrad klassrumsupplevelse för både lärare och studenter.

Funktioner som snart kommer till Google Classroom

* Originalitetsrapporter är inbyggda i klassrummet och uppdrag för att ge lärare flaggor för potentiell plagiering i elevernas arbete och också hjälpa eleverna att snabbt identifiera avsnitt som kan behöva citat. Google ökar antalet originalitetsrapporter som lärare kan använda per klass från tre till fem. Lärare kommer också att kunna skriva ut, spara och ladda ner rapporter för att dela med elever, föräldrar och administratörer.

* Lärare och studenter kommer snart att kunna köra originalitetsrapporter på Google Presentationer, förutom Google Dokument, samt på flera språk, inklusive spanska, portugisiska, norska, svenska, indonesiska och italienska.

Originalitetsrapporter är inbyggda i klassrummet och uppdrag för att ge lärare flaggor för potentiell plagiering i elevernas arbete och också hjälpa eleverna att snabbt identifiera avsnitt som kan behöva citat.

Läs också | Dessa funktioner kommer snart till Google Meet

* Om några veckor kommer originalitetsrapporter att kunna kontrollera inlämningar mot ett privat, skolägt arkiv med tidigare studentarbete för att leta efter matchningar mellan studenter och studenter. Studentinlämningar läggs automatiskt till när instruktörer använder originalitetsrapporter i klassrummet. Om administratörer vill aktivt hantera förvaret kan de manuellt lägga till filer eller ta bort dokument direkt.

* Google lanserar ytterligare verktyg för administratörer som vill felsöka problem i Classroom eller få djupare insikter om användningen inom sin domän.

* Google lanserar snart Classroom på ytterligare 10 språk, inklusive bengalska, telugu, marathi, tamil och urdu. Företaget bekräftade också att Classroom snart kommer att stödja över 54 språk globalt, och ännu fler kommer i framtiden.

* Under de kommande månaderna kommer Google att lansera verktyg relaterade till mätvärden för studentengagemang, djupare integration med andra undervisningsverktyg, förbättringar av mobil offline och integrerade administratörsfunktioner för distribution och hantering av Classroom.

Relaterade Artiklar

Back to top button