Google bygger 7-tums smart skärm med titeln “Manhattan”

Google, Google Manhattan, Google Photos, Google Assistant, Amazon Echo Show, hemassistenter, smarta hem-enheter, Alphabet Nest, 7-tums Manhattan, Google Manhattan förväntade funktioner Enheten kommer att erbjuda YouTube, Google Assistant, Google Photos, videosamtal och fungera också som ett smart nav som kan styra “Nest” och andra smarta hemapparater, citerade Tech Crunch branschkällor på fredagen. (Filfoto)

I ett försök att hålla jämna steg med den växande smarta hemmarknaden bygger Google en bordsskärm med kodnamnet “Manhattan”, som liknar Amazons “Echo Show”. Enheten kommer att erbjuda YouTube, Google Assistant, Google Photos, videosamtal och fungera också som ett smart nav som kan styra “Nest” och andra smarta hemapparater, citerade Tech Crunch branschkällor på fredagen.

Enheten kommer med en 7-tums skärm och kör en version av Android, vilket gör det lättare för tredje part att bygga appar för den. Det kan också inkludera Netflix, säger rapporten. Det ursprungliga startdatumet för enheten var mitten av 2018, men på grund av “Echo Show” var det intensivt tryck på företaget att få den lanserad 2017. Det kan dock sluta släppas 2018.

Nyligen valde Google att ta bort YouTube från Amazons “Echo Show” med hänvisning till brott mot dess användarvillkor. ”Google har valt att inte längre göra YouTube tillgängligt på Echo Show, utan förklaring och utan meddelande till kunderna. Det finns ingen teknisk anledning till det beslutet, ”The Verge citerade Amazon.

Google svarade: “Amazons implementering av YouTube i Echo Show bryter mot våra användarvillkor och skapar en trasig användarupplevelse.”

Relaterade Artiklar

Back to top button