Google Assistant synkroniserar alla dina smarta hemenheter

Det är mer än tydligt att även om en enhet har attributet “smart”, kanske det inte alltid är så. Smarta enheter kan göra en riktig gimmick och ännu större om de är alla andra märken. Google Assistant borde eliminera detta problem genom att synkronisera dina smart-home-enheter och “sätta in dem sent”.

Vad menar vi exakt? Låt oss säga att de lyser i ditt vardagsrum Nyansljus från Philips. Du har ställt in dem och det var inga problem förrän du köpte några extra glödlampor till ditt kök och upptäckte att din Hem känner inte igen. Naturligtvis kan du ställa in det efter att ha spelat i applikationer ett tag, men nu får du göra det ett enda kommando räcker: “Synkronisera mina lampor” (Synkronisera mina lampor!).

Google Assistant – bättre och smartare

Naturligtvis finns det också ett enklare sätt, det är att helt enkelt köpa på en gång och från en tillverkare, men det lönar sig inte alltid. Varför skulle du köpa, låt oss säga för 200 euro, när du har samma från en annan tillverkare för 150 euro. Därför är detta uppdatera mer än användbart, särskilt om du använder din smart-home-enhet nästan utan paus. Förbättringar kommer till alla enhetersom inte tillverkades heller av Google eller Nest.

Vi kanske en dag ser när varje enhet kan göra det på egen hand, men tills dess måste vi skrika till vår kära assistent här och där.

Relaterade Artiklar

Back to top button