Google Assistant synkroniserar alla dina smarta hemenheter

Google Assistant synkroniserar alla dina smarta hemenheter

Det Ă€r mer Ă€n tydligt att Ă€ven om en enhet har attributet “smart”, kanske det inte alltid Ă€r sĂ„. Smarta enheter kan göra en riktig gimmick och Ă€nnu större om de Ă€r alla andra mĂ€rken. Google Assistant borde eliminera detta problem genom att synkronisera dina smart-home-enheter och “sĂ€tta in dem sent”.

Vad menar vi exakt? LĂ„t oss sĂ€ga att de lyser i ditt vardagsrum Nyansljus frĂ„n Philips. Du har stĂ€llt in dem och det var inga problem förrĂ€n du köpte nĂ„gra extra glödlampor till ditt kök och upptĂ€ckte att din Hem kĂ€nner inte igen. Naturligtvis kan du stĂ€lla in det efter att ha spelat i applikationer ett tag, men nu fĂ„r du göra det ett enda kommando rĂ€cker: “Synkronisera mina lampor” (Synkronisera mina lampor!).

Google Assistant – bĂ€ttre och smartare

Naturligtvis finns det ocksÄ ett enklare sÀtt, det Àr att helt enkelt köpa pÄ en gÄng och frÄn en tillverkare, men det lönar sig inte alltid. Varför skulle du köpa, lÄt oss sÀga för 200 euro, nÀr du har samma frÄn en annan tillverkare för 150 euro. DÀrför Àr detta uppdatera mer Àn anvÀndbart, sÀrskilt om du anvÀnder din smart-home-enhet nÀstan utan paus. FörbÀttringar kommer till alla enhetersom inte tillverkades heller av Google eller Nest.

Vi kanske en dag ser nÀr varje enhet kan göra det pÄ egen hand, men tills dess mÄste vi skrika till vÄr kÀra assistent hÀr och dÀr.