Google, Apple tar bort PUBG Mobile från App Store i IndienPUBG i förbudslistan, Indien toppar nedladdningar: Regeringen förbjuder 118 fler appar med Kina-länkar

PUBG Mobile förbjudet i Indien: Inom två dagar efter förbudet har både Google och Apple tagit ner PUBG Mobile och PUBG Mobile Lite-appen. Båda apparna är för närvarande inte tillgängliga för nedladdning i Google Play Store och Apple App Store. Apparna var tillgängliga fram till torsdag kväll. PUBG Mobile ensam hade miljontals nedladdningar.

Läs också | 5 PUBG Mobile alternativa Battle Royale-spel du kan prova

Indiens regering förbjöd 118 kinesiska appar på onsdagen och angav ”hot mot nationell säkerhet” som anledningen. Detta är den tredje vågen av förbud från regeringen. I juni förbjöds 59 kinesiska appar i landet inklusive den mycket populära korta videoappen TikTok. Efter det var 47 fler kinesiska appar förbjudna i landet, vilka mestadels var kloner och Lite-versioner av de redan förbjudna apparna.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Läs också | PUBG Mobile-förbud i Indien: Du kan fortfarande spela PUBG på datorer, spelkonsoler

I den senaste listan över 118 kinesiska appar är PUBG Mobile en av de mest populära. Spelet spelas av miljontals användare i landet. PUBG bevittnade en kraftig ökning av nedladdningen mitt i låset när människor letade efter medel för att underhålla sig själva.

Läs också | 10 PUBG Mobilfakta vi slår vad om att du inte visste

Användare som redan har PUBG Mobile installerat på sina smartphones kan fortfarande kunna spela det. Till skillnad från TikTok har PUBG Mobile inte stoppat sin tjänst i landet förrän nu.

Läs också | Varför PUBG Mobile-förbud kan drabbas av hårda speltelefonsegment

Under tiden är PUBG PC tillgänglig i landet och spelare kommer att kunna spela spelet på sina stationära eller spelkonsoler. Så här kan du komma igång med PUBG på skrivbordet. För att spela spelet måste du ha en bra höghastighetsinternet hemma.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

Taggar: PUBG PUBG Mobile

Relaterade Artiklar

Back to top button