God jul från MetaBomb – Hearthstone

God Jul!

Vi tar oss lite tid från webbplatsen för att ladda våra batterier och njuta av festtiden. Det finns inget innehåll den här veckan, men vi kommer tillbaka med ett reducerat schema från måndagen den 28 december. Därefter återgår vi till full service från fredagen den 1 januari, och vi hoppas att du kommer att gå med oss ​​för ett nytt månatligt metaspel att hantera!

2015 har varit ett fantastiskt första år för MetaBomb, med rekordantal som du besöker varje månad som går. Det har varit otroligt att se webbplatsen komma så långt så snabbt, och vi kunde inte ha gjort det utan var och en av er – tack från alla här.

Vi har planer på att göra 2016 ännu större, och inte bara för Hearthstone. Direkt i januari kommer vi att utöka vår Heroes of the Storm-täckning, och vi hoppas kunna förgrena oss till andra spel när året går. Vi får snart mer information om det åt dig.

Fram till dess hoppas vi att ni alla får en fantastisk jul. Ät, drick, var god och – viktigast av allt – njut av massor av Hearthstone!

John – redaktör, MetaBomb

Spara upp till 40% på dina Hearthstone-kortpaket med Amazon Coins.

Du får billigare kort samtidigt som du stöder den fortsatta utvecklingen av Metabomb. Vår Amazon-myntguide har mer detaljer.

Relaterade Artiklar

Back to top button