Gmail, andra Google-tjänster återställs efter globalt avbrott

Google, Gmail, Gmail-verktyg, Microsoft, Microsoft Office, Microsoft Outlook, Google Gmail, Google Docs, Google Sheets, Googles produktivitetsverktyg

Gmail ner för flera användare. E-posttjänsten fungerar inte globalt. Användare klagar över att de inte kan skicka e-postmeddelanden och bifoga filer till e-postmeddelanden. Vi försökte skicka ett e-postmeddelande med bilaga och Gmail visade fel. (kolla bilden nedan). Det har gått mer än en timme att människor över hela världen står inför denna fråga.

Uppdatering: ”Problemet med Gmail bör lösas. Vi ber om ursäkt för besväret och tackar dig för ditt tålamod och fortsatta stöd. Systemtillförlitlighet är högsta prioritet hos Google. Vi gör kontinuerliga förbättringar för att förbättra våra system, säger Google i en appstatusuppdatering.

Google erkände att användaren stod inför problemet och sa: ”Vi fortsätter att undersöka denna fråga. Vi kommer att tillhandahålla en uppdatering senast 20/20 kl. 13:39 som beskriver när vi förväntar oss att lösa problemet. ”

Gmail visar fel när du bifogar ett dokument (Expressfoto)

Googles apps statussida har också uppdaterats för att bekräfta att de har fått rapporter om problem relaterade till Gmail. Användare har gått till DownDetector-webbplatsen för att prata om problemen och belysa de problem de står inför med Googles tjänster, särskilt Gmail, som används av miljontals användare över hela världen.

Det gick inte att ladda upp dokument till Gmail. (Expressfoto)

Google kommenterade frågan: ”Vi undersöker rapporter om ett problem med Gmail. Vi kommer att ge mer information inom kort. ”

De flesta användare klagar över att de inte kan skicka e-post eller bifoga några typer av filer till e-postmeddelandena. Vi försökte skicka ett mejl med bilaga men det fungerade inte. E-postmeddelandet skickades men inte bilagan. Felet visade att “operationen kunde inte slutföras”.

Användare klagar också på problem som ansluter till några av G-suite-tjänsterna som Google Drive, Google Doc. Men de flesta användare står inför problem med Gmail. Googles appstatussida visar problem med Gmail, Google Drive, Google Chat, Google Meet, Google Groups, Google Docs, Google Keep och Google Voice.

Downdetector visar att Gmail är nere globalt

DownDetector visar att problemet började runt 9:30 IST idag. Frågan står inför en handfull länder.

indianexpress.com vi försökte ladda upp arkiverade till Drive men misslyckades. Google Drive kan enligt uppgift inte dela filer eller ladda upp och ladda ner dem. Källor berättade Business Insider, ”Google och deras ingenjörsteam undersöker problemet. Vi kommer att tillhandahålla fler uppdateringar när de blir fullt tillgängliga på sin globala plattform. ”

Användare har gått till Twitter för att twittra om problem som de står inför i Gmail. De publicerar också memes på #Gmaildown.

#gmail ner ser ut som hälften av Indien och större delen av Japan. Jag skulle uppskatta att USA är värre men människor sover. @OANN är detta en hacking? pic.twitter.com/FXZvUdQMoh

– Elsie Draco (@ElsieDraco) 20 augusti 2020

https://platform.twitter.com/widgets.js

Trodde aldrig #Gmail kan ha servernivå eller tekniska problem.

Står någon annan inför problem när de laddar upp bilagor via din G Suite eller personlig gmail? @gmail @Google

– Pawan G Rochwani (@pawan_rochwani) 20 augusti 2020

https://platform.twitter.com/widgets.js

Jag står inför ett problem i Gmail, vad är det som någon säger #Gmail från 1 tim im försöker men samma händer. pic.twitter.com/Ehq1PxDM25

– akash yadav (@ akashya90366864) 20 augusti 2020

https://platform.twitter.com/widgets.js

Relaterade Artiklar

Back to top button