Glöm PUBG och Fortnite. Android och iOS kommer att erbjuda det nya spelet Tetris Royale

 Glöm PUBG och Fortnite.  Android och iOS kommer att erbjuda det nya spelet Tetris Royale
Tetris Royale

Den populÀra slagkungliga spelgenren kommer snart att fÄ ytterligare en titel pÄ sitt konto. Den hÀr gÄngen kommer det dock inte att vara en massaker pÄ 100 spelare som befinner sig pÄ en slagfÀlt, utan en duell pÄ 100 spelare i den legendariska Tetrise. Den anmÀlda nyheten kommer dÀrför att bÀra namnet Tetris Royale.

Vem stÄr bakom allt? Samarbete tvÄ företag. I det första fallet talar vi om en utvecklingsstudie hybrid N3twork och i den senare igen av Tetris Company, informerar TechSpot.

Det nya Tetris Royale-spelet kommer till de tvÄ mest populÀra mobila plattformar Android a iOS. Vi vet inte Ànnu nÀr detta kommer att hÀnda, för betatestning kommer först. Det borde börja nÄgon gÄng under detta Är.

Spelare mÄste igen den hÀr gÄngen rotera de fallande blocken med olika former för att samla sÄ mÄnga punkter som möjligt och ha sÄ fÄ högar pÄ skÀrmen som möjligt. Den enda skillnaden hÀr Àr att det handlar om online multiplayer sÄ Ärstider. MÄlet för var och en av dem Àr att uppnÄ bÀsta möjliga ranking.

De kommer att mÀta sina styrkor pÄ ett digitalt slagfÀlt 100 spelare, varav i slutÀndan bara en vinnare med högst poÀng kvar. SÄ konceptet med spelet pÄminner om populÀra Battle Royale-titlar som PUBG eller Fortnite. Men med skillnaden att han inte skjuter eller hoppar frÄn planet medan han spelar Tetris Royale.

Förutom det klassiska lÀget bör de ocksÄ vara tillgÀngliga Dagliga uppgifter, belöningar i form av kosmetiska behandlingar eller sÄ kallade power-upsvilket gör det lÀttare för oss att spela.