Global spelguide – Schema, resultat och video-on-demand – Hearthstone

Blizzard har precis meddelat en ny tävling för Hearthstone, med titeln Hearthstone Global Games. Det är ett helt nytt evenemang för spelet, kommer med en enorm prispott på $ 300 000 och bör förhoppningsvis ge några uppåtgående namn chansen att sätta sitt prägel på Hearthstones konkurrenskraftiga scen.

Vi trodde att det skulle vara användbart att sätta ihop en Global Games-guide som gör att du kan få fart på allt som för närvarande är känt om den nya turneringen. Med tiden kommer vi att lägga till detaljer om vem som har valts ut för att delta, matcha resultat samt video-on-demand till detta guidehub, när alla de sakerna naturligtvis är tillgängliga!

Om det finns något du vill se läggs till i vår täckning av evenemanget, låt oss veta i kommentarerna och se till att du kommer tillbaka hit när tävlingen är igång. Vi ser till att allt du behöver för att komma ikapp med händelser lätt kan hittas från den här sidan.

UPPDATERING

Du kan nu rösta på vem du vill representera din region i Global Games! Du hittar all information du behöver i avsnittet i guiden nedanför den här uppdateringen.

Hearthstone Global Games kvalificeringsprocess

För att kunna delta måste du vara bosatt i ett av de 48 länder som deltar i evenemanget – åh, och vara riktigt bra på spelet också.

Sättet det fungerar är ganska enkelt. Toppspelaren från varje land (som bestäms av den officiella globala ställningen) kommer att inbjudas att representera sitt landslag. De kommer att åtföljas av tre andra spelare från samma territorium och väljs av samhället.

Du kan rösta på en kortlistad spelare från din region genom att gå till sidan Global Games – du måste göra det innan röstningen slutar den 13 mars.

Om du deltar i omröstningsprocessen får du ett gratis Whispers of the Old Gods-kortpaket när turneringen faktiskt är igång.

Här är alla kvalificerade länder som har tillkännagivits:

österrikeIsraelschweizfilippinerna
VitrysslandItalienKalkonSingapore
belgienKazakstanUkrainaTaiwan
bulgariennederländernaStorbritannienThailand
kroatienNorgeAustralienvietnam
TjeckienpolenKinaargentina
DanmarkportugalHong KongBrasilien
finlandrumänienindonesienkanada
FrankrikerysslandJapanChile
TysklandSpanienSydkoreamexico
GreklandSlovakienmalaysiaperu
UngernSverigeNya ZeelandUSA

Hearthstone Global Games Format och regler

Det finns flera steg i de globala spelen, även om var och en följer följande grundläggande regler:

En best-of-five, klass vs klassformat med alla nio klasserna representerade i varje lag. Varje spelare i ett givet lag på fyra kommer att kunna spela två klasser. Det nionde däcket kommer att utses till “Ace Deck” och kan användas av ett lags utsedda “Ace Player”.

Vi hoppas få lite mer förtydligande om exakt Ace Decks och Ace Players i en framtida uppdatering.

Omgång 1

De 48 lagen kommer att delas in i åtta grupper. Utsäde bestäms av deras lands totala Hearthstone-konkurrenspoäng från vintersäsongen. Inom dessa åtta grupper kommer de sex medlemslagen att spela varandra en gång. Från vart och ett av dessa sex lag kommer de tre bästa att gå vidare till nästa omgång.

Runda 2

Med tre lag som kommer från alla sex grupper kommer vi att stå kvar med totalt 24 lag. Dessa 24 lag kommer sedan att sås ut i pooler (detaljer TBC). Från dessa pooler kommer team att placeras i en av sex grupper. De fyra lagen i varje grupp tävlar igen mot varandra en gång. De två bästa lagen går vidare till slutfasen. De kommer att åtföljas av totalt fyra av tredjeplatslagen, baserade på en serie matchgrupper mellan grupperna.

Omgång 3

Vi sitter nu kvar med totalt 16 lag. Dessa lag kommer att sättas in i en enda elimineringskonsol. De fyra bästa lagen som kommer ut ur detta skede av tävlingen kommer att gå i Global Games-finalen.

Globala spelfinaler

En gång i Global Games Finals, så är matcherna så här:

De kvalificerande lagen sås in i en enda elimineringskonsol, som liknar etapp 3. Finalen kommer att baseras på en best-of-nio, klass kontra klassformat.

Hearthstone Global Games Prize Pool

Det finns totalt $ 300 000 (USD) på spel i Global Games. Så här fördelas prispengarna:

PlaceraPer spelareTeam totalt
1: a15 00060000
2: a10.00040000
3: e-4: e5.00020000
5-815006000
9–161 2505.000
17-4810004000

Relaterade Artiklar

Back to top button