Gigabyte lanserar ett vattenkyldt externt grafikkort

Gigabyte lanserar ett vattenkyldt externt grafikkort

Om du vill ha en högpresterande spelrigg, men ocksÄ behöver bÀrbarheten som erbjuds av en bÀrbar dator, Àr ett externt grafikkort frestande. Nu kan du köpa en som Àr vattenkyld.

Kylning av Nvidias RTX 2080 Ti-grafikkort krÀver vanligtvis minst tvÄ och förmodligen tre flÀktar som snurrar, men det genererade bruset dÀmpas vanligtvis i ett skrivbordshölje. För externa grafikkort finns lÄdan precis bredvid din bÀrbara dator pÄ skrivbordet, varför en mycket tystare vattenkylningslösning Àr önskvÀrd. Gigabyte erbjuder oss just det med sin nya Aorus RTX 2080 Ti Gaming Box, som den hÀvdar Àr vÀrldens första.

Inuti Gaming Box hittar du ett Nvidia RTX 2080 Ti-grafikkort som kyls med Gigabyte’s Aorus Waterforce-kylsystem. Kylning tillhandahĂ„lls med hjĂ€lp av ett vattenblock och pump, stor kopparplatta, 240 mm aluminiumkylare och tvĂ„ 120 mm flĂ€ktar. Kortet har 4 352 CUDA-kĂ€rnor, klockas vid 1 545 MHz och kompletteras av 11 GB GDDR6 som körs med 14 000 MHz med en minnesbandbredd pĂ„ 616 GB / s. LĂ„dan stöder en maximal upplösning pĂ„ 7 680 gĂ„nger 4 320 och kan hantera upp till fyra skĂ€rmar. Att driva kortet och kyla krĂ€vde en strömförsörjning pĂ„ 450 W och lĂ„dan vĂ€ger drygt 3,7 kg.

Anslutning av Gaming Box till din bÀrbara dator sker via en Thunderbolt 3-kabel som ingÄr, men det finns ocksÄ tre USB 3.0-portar, tre DisplayPorts, en HDMI, en USB-C-port och en Ethernet-port.

Det finns inga detaljer om prissÀttning Ànnu, men förvÀnta dig inte att det Àr billigt. RTX 2070 Gaming Box Gigabyte som lanserades tidigare i Är kostar $ 695, sÄ den hÀr 2080 vattenkylda versionen kommer sÀkert att kosta betydligt mer.