Galaxy S11 Renders avslöjar Samsungs Hole-Punch, Five-Camera Setup

Samsung planerar inte att tillkännage Galaxy S11 förrän nästa år. Läckor väntar dock inte på någon. Med tillstånd av insider Steve Hemmerstoffer och 91Mobiles får vi en tidig titt på hur Galaxy S11 kan se ut. Renderingar baserade på påstådda fabriksspecifikationer avslöjar designen som Samsung i slutändan kan rulla ut.

Renderna lyfter fram Samsungs design för detta flaggskepp. Det verkar ha en kant-till-kant-skärm, men både vänster och ridesida tillåter Super AMOLED-panelen att spillas in i ramen.

Speciellt finns det en hålslag på toppen. Apple fortsätter att omfamna hacket, men Samsung vill sticka ut med en liten utklippning som lagrar den framåtvända kameran, omgivande ljussensor och andra små komponenter. Vissa rapporter tyder på att Samsung kommer att erbjuda dessa artiklar under visningen en dag; dock ser det inte ut som om det kommer att hända tidigt nästa år för Galaxy S11.

Baksidan har en betydande förbättring jämfört med tidigare Galaxy-enheter. Hemmerstoffer och 91Mobile tror att det kommer att bli så många som fem kameralinser. Tre förväntas vara standard och den fjärde en 3D-flygkamera, men den femte är ett mysterium. Samsung tillkännagav dock en 108MP ISOCELL HMX-sensor tillbaka i augusti och den ska användas här.

Gissa vem som ger dig den allra första och tidiga titt på #Samsung # GalaxyS11 … ??
Som vanligt, 360 ° video + underbara 5K gör + dimensioner, på uppdrag av mina vänner på @ 91mobiles -> https://t.co/ejj58wPNSH pic.twitter.com/QNS2dsyLp7

– Steve H.McFly (@OnLeaks) 22 november 2019

Återigen är renderingarna inte faktiska bilder av Galaxy S11. Samsung kan gå med den här designen, men den slutliga produkten kommer förmodligen att se lite annorlunda ut. Renderingarna baseras på information från produktionen som kan komma att ändras när som helst. Vårt råd: ta detta läckage och andra med ett saltkorn.

För flera veckor sedan läckte detaljerad information om hela flaggskeppsuppsättningen. Insider Evan Blass gick vidare och avslöjade skärmstorlekar för den ryktade Galaxy S11, Galaxy S11 + och Galaxy S11e. Varje variant bör erbjuda större Super AMOLED-paneler än sina föregångare, och Samsung kan uppgradera dem med en 120Hz uppdateringsfrekvens. Den böjda designen bör också vara standard för alla modeller.

LTE-anslutning är standard, men vissa varianter ger möjlighet att komma åt 5G-nätverk där det är tillgängligt. Förvänta dig att betala en premie för varje variant som har ett 5G-aktiverat modem.

Andra specifikationer bör inkludera ett Exynos- eller Snapdragon-chipset, en fingeravtrycksscanner på skärmen, One UI 2.0 baserat på Android 10.

Vi väntar fortfarande på officiell bekräftelse, men Galaxy S11 och dess syskon bör bli officiella i början av 2020. Samsung borde vara värd för ett lanseringsevenemang i mitten till slutet av februari. Efter avslöjandet kommer flaggskeppsserien sannolikt att säljas i mars. Så ha tålamod och förvänta dig många fler Galaxy S11-läckor före tillkännagivandet.

Relaterade Artiklar

Back to top button