Galaxy S11 Renders avslöjar Samsungs Hole-Punch, Five-Camera Setup

Galaxy S11 Renders avslöjar Samsungs Hole-Punch, Five-Camera Setup

Samsung planerar inte att tillkÀnnage Galaxy S11 förrÀn nÀsta Är. LÀckor vÀntar dock inte pÄ nÄgon. Med tillstÄnd av insider Steve Hemmerstoffer och 91Mobiles fÄr vi en tidig titt pÄ hur Galaxy S11 kan se ut. Renderingar baserade pÄ pÄstÄdda fabriksspecifikationer avslöjar designen som Samsung i slutÀndan kan rulla ut.

Renderna lyfter fram Samsungs design för detta flaggskepp. Det verkar ha en kant-till-kant-skÀrm, men bÄde vÀnster och ridesida tillÄter Super AMOLED-panelen att spillas in i ramen.

Speciellt finns det en hÄlslag pÄ toppen. Apple fortsÀtter att omfamna hacket, men Samsung vill sticka ut med en liten utklippning som lagrar den framÄtvÀnda kameran, omgivande ljussensor och andra smÄ komponenter. Vissa rapporter tyder pÄ att Samsung kommer att erbjuda dessa artiklar under visningen en dag; dock ser det inte ut som om det kommer att hÀnda tidigt nÀsta Är för Galaxy S11.

Baksidan har en betydande förbÀttring jÀmfört med tidigare Galaxy-enheter. Hemmerstoffer och 91Mobile tror att det kommer att bli sÄ mÄnga som fem kameralinser. Tre förvÀntas vara standard och den fjÀrde en 3D-flygkamera, men den femte Àr ett mysterium. Samsung tillkÀnnagav dock en 108MP ISOCELL HMX-sensor tillbaka i augusti och den ska anvÀndas hÀr.

Gissa vem som ger dig den allra första och tidiga titt pĂ„ #Samsung # GalaxyS11 … ??
Som vanligt, 360 ° video + underbara 5K gör + dimensioner, pÄ uppdrag av mina vÀnner pÄ @ 91mobiles -> https://t.co/ejj58wPNSH pic.twitter.com/QNS2dsyLp7

– Steve H.McFly (@OnLeaks) 22 november 2019

Återigen Ă€r renderingarna inte faktiska bilder av Galaxy S11. Samsung kan gĂ„ med den hĂ€r designen, men den slutliga produkten kommer förmodligen att se lite annorlunda ut. Renderingarna baseras pĂ„ information frĂ„n produktionen som kan komma att Ă€ndras nĂ€r som helst. VĂ„rt rĂ„d: ta detta lĂ€ckage och andra med ett saltkorn.

För flera veckor sedan lÀckte detaljerad information om hela flaggskeppsuppsÀttningen. Insider Evan Blass gick vidare och avslöjade skÀrmstorlekar för den ryktade Galaxy S11, Galaxy S11 + och Galaxy S11e. Varje variant bör erbjuda större Super AMOLED-paneler Àn sina föregÄngare, och Samsung kan uppgradera dem med en 120Hz uppdateringsfrekvens. Den böjda designen bör ocksÄ vara standard för alla modeller.

LTE-anslutning Àr standard, men vissa varianter ger möjlighet att komma Ät 5G-nÀtverk dÀr det Àr tillgÀngligt. FörvÀnta dig att betala en premie för varje variant som har ett 5G-aktiverat modem.

Andra specifikationer bör inkludera ett Exynos- eller Snapdragon-chipset, en fingeravtrycksscanner pÄ skÀrmen, One UI 2.0 baserat pÄ Android 10.

Vi vÀntar fortfarande pÄ officiell bekrÀftelse, men Galaxy S11 och dess syskon bör bli officiella i början av 2020. Samsung borde vara vÀrd för ett lanseringsevenemang i mitten till slutet av februari. Efter avslöjandet kommer flaggskeppsserien sannolikt att sÀljas i mars. SÄ ha tÄlamod och förvÀnta dig mÄnga fler Galaxy S11-lÀckor före tillkÀnnagivandet.