Galaxy S11-läckage exponerar stora skärmstorlekar, böjda mönster

Galaxy S11-läckage exponerar stora skärmstorlekar, böjda mönster

Samsungs Galaxy S11 anländer 2020, men insider Evan Blass har börjat prata om vad det senaste flaggskeppet kommer att erbjuda. Blass, vars meritlista i dessa frågor är tillförlitlig, lade fram vissa specifikationer för de tre varianter som förväntas lanseras i början av nästa år.

Modellnamn hänvisas inte till, men man tror att Samsung kommer att följa förra årets strategi. Det skulle innebära att det borde finnas en Galaxy S11, Galaxy S11 + och Galaxy S11e att välja mellan. Skärmstorlekar, säger Blass, kommer att mäta vid 6,2 eller 6,4 tum för den minsta varianten medan de andra är 6,7 och 6,9 tum.

Galaxy S10-serien har mindre skärmar. Samsung levererade Galaxy S10e med en 5,8-tums skärm och Galaxy S10 har en 6,1-tums skärm. Galaxy S10 + har under tiden en 6,4-tums skärm. Går genom denna läcka, verkar det som om Samsung vill utöka skärmfastigheterna avsevärt i alla modeller.

Förbered dig också på detta: Samsung levererar alla varianter med böjda skärmar. Galaxy S10e tillåter konsumenter att dike de sluttande kanterna som de flesta Samsung-flaggskepp är kända för, men du kommer inte att kunna undvika dem 2020.

Infinity Edge-skärmen, som sträcker sig till nästan alla kanter, kommer att vara standard. Det är oklart om det kommer att finnas en hålslagning, ett hack eller en komponent i displayen för att lagra kameran. Kanske kommer en annan läcka att avslöja den informationen.

N√§r det g√§ller anslutning h√§vdar Blass att du kommer att kunna k√∂pa de mindre varianterna i LTE och 5G och smaker. Den st√∂rre varianten kommer dock att ha ett 5G-modem som kr√§vs och kostar d√§rmed mycket mer. √Ąnd√• kan √§gare av denna Galaxy S11-variant falla tillbaka p√• LTE-n√§tverk.

Slutligen indikerar läckan att Samsung kommer att introducera flaggskeppslinjen 2020 i mitten till slutet av februari. Samsung kunde sedan börja leverera enheter runt om i världen i mars. Förutsatt att det är korrekt bör Galaxy S11 visas på Mobile World Congress. Mässan äger rum 24-27 februari. Andra hårdvarutillverkare kommer att delta, men Samsungs Galaxy S11 kommer sannolikt att få varje sista uppmärksamhet.