Galaxy S10 avslöjas: Detta sägs vara specifikationen för dess tredubbla kamera!

Samsung Galaxy S10Samsung Galaxy S10-koncept (FOTO technobezz.com)

En ny läcka har börjat cirkulera på Internet, den här gången relaterad till huvudkameran på baksidan av en smartphone som ännu inte introducerats Galaxy S10. En av de tre versionerna av Samsungs flaggskeppsgeneration sägs erbjuda ett trippel-kit.

Som servern informerar om BGR, det kommer att bli en modell som heter Samsung Galaxy S10 Plus. På baksidan av sin premiumdesign hittar vi en enligt den läckta informationen 12, ett 16 och en 13 Mpx sensor.

Den första är den viktigaste och den förblir mer eller mindre utan namn eftersom det borde erbjuda på samma sätt stora pixlar, variabel bländare (f / 1,5 – f / 2,4) etc. det samma synvinkel. Den andra får enligt uppgift bara 1 µm pixlar, en bländare på f / 1,9 och en vinkel på upp till 123 grader. Den tredje bländaren f / 2.4 och en betydligt mindre synvinkel, för i detta fall nämns antalet 45 grader. Dess pixlar, dock För når en storlek på 1 µm.

Om nästa Galaxy’s Camera pic.twitter.com/OkSQVjroQg

– Claud Yau (@claud_yau) 2 oktober 2018

Naturligtvis måste läckage tas med boka. Den bakom den är inte ett mycket pålitligt namn. Bättre sagt, vi pratar fortfarande om honom än hörde inte.

Presentationen av Samsung Galaxy S10 ska äga rum traditionellt under evenemangets nolldag MWC 2019, dvs i slutet av februari. Det är emellertid tveksamt om nyheten kommer att få det namn det förväntas av. Ännu tidigare cirkulerade spekulationer om att den sydkoreanska jätten skulle gå med på Internet. radikal ändringar nuvarande marknadsföringsstrategi. Detta bör inkludera namnbyte modelllinje Galaxy S för något mer coolt.

Relaterade Artiklar

Back to top button