Galaxy Note 10 Dongle Leak bekräftar inget hörlursuttag

Nästa vecka kommer Samsung officiellt att avslöja Galaxy Note 10 och 10+ för en upphetsad publik, men idag har en del av den spänningen dämpats tack vare en läcka.

Som SamMobile rapporterar handlar den senaste Galaxy Note 10-läckan inte om själva telefonen utan ett tillbehör som den levereras med. I rutan bredvid din nya smartphone kommer en hörlursdongel, vilket i sin tur bekräftar att Samsung bestämde sig för att släppa hörlursuttaget från nästa generation av sina flaggskeppstelefoner.

Samsung Galaxy Note 10 (Plus) #donglelife pic.twitter.com/FmXsMkvF9h

– Roland Quandt (@rquandt) 1 augusti 2019

Den vita dongeln fungerar som en brygga mellan hörlursuttaget på dina trådbundna hörlurar och USB-C-porten som Note 10 och 10+ använder för laddning (och nu trådbundet ljud). Samsung måste veta att tappa hörlursuttaget kommer att ilska vissa och till och med potentiellt skada försäljningen, men det är klart att comapnys marknadsundersökning säger att de inte räcker för att motivera att behålla det.

Även i lådan med den nya telefonen kan vi förvänta oss att hitta ett par trådbundna USB-C-hörlurar. Förbeställningar av Galaxy S10 ($ 729,15 hos Amazon) inkluderade ett gratis par Galaxy Buds ($ 109,99 hos Amazon Canada), så det är troligt att Samsung väljer att erbjuda samma freebie med Not 10. Vi kan hoppas, i alla fall, och att skulle verkligen hjälpa till med besvikelsen över förlusten av hörlursuttaget.

Det är tydligt att hörlursuttagets dagar är räknade. Vi har redan förlorat det i high-end på smarttelefonmarknaden, och det beslutet garanteras att fortsätta filtrera tills det en dag försvinner helt.

Relaterade Artiklar

Back to top button