Galaxy Note 10 Dongle Leak bekrÀftar inget hörlursuttag

Galaxy Note 10 Dongle Leak bekrÀftar inget hörlursuttag

NÀsta vecka kommer Samsung officiellt att avslöja Galaxy Note 10 och 10+ för en upphetsad publik, men idag har en del av den spÀnningen dÀmpats tack vare en lÀcka.

Som SamMobile rapporterar handlar den senaste Galaxy Note 10-lÀckan inte om sjÀlva telefonen utan ett tillbehör som den levereras med. I rutan bredvid din nya smartphone kommer en hörlursdongel, vilket i sin tur bekrÀftar att Samsung bestÀmde sig för att slÀppa hörlursuttaget frÄn nÀsta generation av sina flaggskeppstelefoner.

Samsung Galaxy Note 10 (Plus) #donglelife pic.twitter.com/FmXsMkvF9h

– Roland Quandt (@rquandt) 1 augusti 2019

Den vita dongeln fungerar som en brygga mellan hörlursuttaget pÄ dina trÄdbundna hörlurar och USB-C-porten som Note 10 och 10+ anvÀnder för laddning (och nu trÄdbundet ljud). Samsung mÄste veta att tappa hörlursuttaget kommer att ilska vissa och till och med potentiellt skada försÀljningen, men det Àr klart att comapnys marknadsundersökning sÀger att de inte rÀcker för att motivera att behÄlla det.

Även i lĂ„dan med den nya telefonen kan vi förvĂ€nta oss att hitta ett par trĂ„dbundna USB-C-hörlurar. FörbestĂ€llningar av Galaxy S10 ($ 729,15 hos Amazon) inkluderade ett gratis par Galaxy Buds ($ 109,99 hos Amazon Canada), sĂ„ det Ă€r troligt att Samsung vĂ€ljer att erbjuda samma freebie med Not 10. Vi kan hoppas, i alla fall, och att skulle verkligen hjĂ€lpa till med besvikelsen över förlusten av hörlursuttaget.

Det Àr tydligt att hörlursuttagets dagar Àr rÀknade. Vi har redan förlorat det i high-end pÄ smarttelefonmarknaden, och det beslutet garanteras att fortsÀtta filtrera tills det en dag försvinner helt.