Galaxy Fold 2 för att visa nÀsta generations flexibla glasdisplay

Galaxy Fold 2 för att visa nÀsta generations flexibla glasdisplay

Samsung slÀpper ytterligare en hopfÀllbar telefon nÀsta Är, och den kan erbjuda betydande förbÀttringar jÀmfört med Galaxy Fold.

Det verkar som om det sydkoreanska företaget kan introducera nÀsta generations skÀrmteknik. I stÀllet för en plastbaserad skÀrm rapporterar insider Ice Universe att Samsung har valt att anvÀnda ett extremt tunt glasöverdrag som kan böjas. Glas Àr inte tÀnkt att böja till att börja med, men Samsungs forsknings- och utvecklingsavdelning kan vara beredd att avslöja ett stort genombrott.

Plast har varit ett problem för hopfĂ€llbara telefoner. Det Ă€r ett populĂ€rt val pĂ„ grund av förenklad flexibilitet, men hĂ„rdvarutillverkare kan inte fĂ„ materialet att förbli hĂ„llbart över tid. Vanligtvis repar plastbaserade skĂ€rmar och fungerar mycket lĂ€ttare Ă€n glas. ÄndĂ„, trots logiken att glas inte böjer sig, kan Samsungs Galaxy Fold 2 inkludera vĂ€rldens första hopfĂ€llbara glasskĂ€rm.

Tidigare denna mÄnad lÀckte pÄstÄdda fotografier av Galaxy Fold 2 online. Samsung verkar redo att övergÄ frÄn den nuvarande modellens design och omfamna en som liknar tidigare musiker. LÀckan visar en smartphone som viks i mitten som Motorolas Ànnu inte slÀppta Razer. Om den hÀr designen hÄller för den slutliga produkten kommer Galaxy Fold 2 att ha en yttre skÀrm för aviseringar och en större inredningsskÀrm för regelbunden anvÀndning.

Galaxy Fold 2 kan kosta mindre Àn $ 1000 vid lanseringen. Samsung prissatte Galaxy Fold till en premie, och endast 500 000 enheter har sÄlts, enligt. Vikbara telefoner kan vara mobilindustrins framtid, men konsumenterna behöver prisvÀrda alternativ för att de ska fÄ grepp.

Specifikationerna ska bestÀmmas, men avancerade komponenter Àr alla utom garanterade. De interna komponenterna ska anpassas till Samsungs kommande flaggskeppstrio.

FörvÀnta dig inte att se Galaxy Fold 2 nÀr som helst snart. Samsung kommer sannolikt att tillkÀnnage Galaxy S10 Lite pÄ CES 2020 i januari, och Galaxy S11 har dibs pÄ sin MWC 2020-utstÀllning. Kanske Galaxy Fold 2 kommer att retas under MWC i slutet av februari, men allt Àr okÀnt och bara spekulation just nu. Vi kommer att hÄlla ett öga pÄ detta för ytterligare information som kommer fram pÄ Samsungs nÀsta hopfÀllbara telefon.