Galakrond Tempo Warrior däcklistguide – Scholomance Aademy – Hearthstone (september2020)

Vår Galakrond Tempo Warrior-däcklistguide innehåller den bästa listan för säsong 78 av Hearthstone (september 2020). Du kan också hitta några allmänna strategiråd och en uppdelning av däcks nyckelkombinationer. Vi kommer att fortsätta att uppdatera så att vår Galakrond Tempo Warrior-däcklista är den bästa den kan vara.

Galakrond, Unbreakable är Warrior-klassens version av det stora Dragon Hero-kortet. Kortets Battlecry är att rita en minion och ge den + 4 / + 4. Detta blir starkare när Galakrond åberopas men uppgraderar till två kort som dras när de anropas två gånger och 4 när de anropas fyra gånger. Den extra skada som finns tillgängliga för de starka aggressiva minions är extremt användbar när du försöker avsluta dina fiender, särskilt med tanke på din förmåga att kontrollera brädet med alla dina Rush minions.

Galakrond’s Might är den nya hjältekraften och effekten som genereras när Invoke utlöses. Det ger din Hero +3-attack denna vändning. Detta ger ännu mer tempo, eftersom du kan rensa fiendens hantlangare ur vägen och hantera direkta ansiktsskador för att slå dem ner. Helst kommer du att skada regelbundet till den punkt där en av dina Charge minions från hand kan avsluta din motståndare, särskilt genomförbart när du har de + 4 / + 4 buffsna från Galakrond.

Resten av ditt däck spelar ungefär samma sak som tidigare däck med aggro / tempo Warrior. Få statistik i spel och skada ansiktet när det är möjligt och du borde vara gyllene.


Galakrond Tempo Warrior däcklista och strategi

Här är Galakrond Tempo Warrior-däcket vi använder för början av Scholomance Academy. Vi håller dig uppdaterad med alla ändringar!

KrigareNeutral
2 x svärd och bräda2 x tvång
2 x Shield Slam2 x hängiven galning
2 x Armorsmith2 x skärklass
2 x Ritual Chopper2 x Shield of Galakrond
2 x Battle Rage1 x Kronx Dragonhoof
1 x Lord Barov
2 x Bladstorm
2 x sköldblock
2 x Vakna!
2 x Scion of Ruin
1 x Galakrond, den obrytbara
1 x Deathwing, Mad Aspect

Välj och kopiera den långa ID-strängen nedan och skapa sedan ett kort i Hearthstone för att exportera detta kort till ditt spel.

Däckimport-ID: AAECAQcE360D47QDxcADk9ADDZADogTUBP8H2K0D2q0D / q4Dqq8D0q8DuLkD9sIDitAD99QDAA ==

Fler fantastiska Warrior-guider:

Allmän strategi

Få ut statistik tidigt och pressa din motståndare. Om de hela tiden måste hantera hot kommer de förhoppningsvis att få slut på sätt att hantera det, och då är du på ett mycket bra ställe.

Tidigt spel: Fängslat Gan’arg är en av de bästa 1-dropparna i spelet. Det är en 1 mana 2/2 som utrustar dig en Fiery War Axe. Visst, det är försenat, men du kan omedelbart svänga det vapnet och börja hantera direkta skador.

Ritual Chopper är också ett bra alternativ tidigt att hålla brädet på din sida eller gå ansikte. Det är bara ett 1 attackvapen, men i den tur du spelar det anropar du Galakrond, vilket betyder att din hjälte vinner +3 attack. Se till att du har ett mål i åtanke när du spelar det här kortet, eftersom din Attack kommer att gå tillbaka till 1 när din tur är slut. Håll fiendens brädor fria från hot och börja bygga upp din egen grupp minions. Försök att få din Galakrond, Unbreakable Invoked så mycket som möjligt tidigt, eftersom det kommer att göra din framtidsspel mycket enklare, och använd din mängd Rush minions och vapen för att säkerställa konstant styrelsekontroll.

Mitt spel: Förhoppningsvis är du på framfoten här. Fortsätt spela kort som åberopar Galakrond, som Awaken! och Shield of Galakrond, och kom ihåg att du får +3 attack som vänder varje gång du åberopar. Faceless Corruptor kan förvandla en av dina svagare minions, som dina 1/1 Lackeys du kommer att skapa, till en 4/4 med Rush, vilket ger dig extra chanser att ta styrelsen.

Du försöker slå ansiktet så mycket du kan i mitten av spelet. Om du kan avsluta det nu, gör det absolut. Fortsätt att räkna för dödlig skada och tryck på brädet med dina egna Rush and Charge minions. Restless Mummy är ett massivt starkt spel och kan rensa bort fiendens Taunts om det behövs, och Scion of Ruin erbjuder en enorm statistik på 9/6 med Rush för bara 3 mana om du har åberopat två gånger hittills. Dina tempokort är enorma och du vill tvinga dina fiender att hantera dem ständigt.

Sent spel: Galakrond, Unbreakable är uppenbarligen vad du vill spela sent på. Rita honom med Kronx Dragonhoof eller spela honom om du redan har honom. Om du är helt åberopad ritar du 4 minions och ger dem alla + 4 / + 4, vilket erbjuder en löjlig mängd potentiell skada sent. Kor’kron Elite får 8 direkta skador. Alla dina Rush-minions kommer att döda en fiende och utgöra ett enormt hot. Vid denna tidpunkt ska varje spelare som du spelar sikta på att avsluta din motståndare. Även om alla dessa laddningsskador inte räcker, kan Kronx Dragonhoof ta ner din motståndare helt om du redan har förvandlats till Galakrond. Hans förödelser kan slå ansikte såväl som tydliga fiendens hantlangare, vilket innebär att du kan skjuta ännu mer skada för att äntligen avsluta spelet. Detta är dock din sista gambit – om en motståndare kan överleva detta är du i stora problem och kommer förmodligen att bli värderad, så låt alla dessa skador räknas.

Galakrond Tempo Warrior Mulligan Guide

Nedan följer vår guide om vad du ska ha i din öppningshand när du spelar Galakrond Tempo Warrior.

1. Fängslad Gan’arg sätter upp dig för några helt löjliga spel efter att ha väntat på ett par turer.

2. Det är värt att anropa Galakrond så tidigt som möjligt, så Ritual Chopper är ett solidt spel för detta. Kom ihåg att attackera den första svängen du spelar för att dra nytta av Invoke.

3. Om du inte har några vapen i handen drar Corsair Cache dig ett och ger det + 1 / + 1. Det här är fantastiskt tillsammans med Livewire Lance.

Galakrond Tempo Warrior-tips, kombinationer och synergier

Nedan följer några tips för hur man bäst spelar Galakrond Tempo Warrior i Scholomance Academy-metan:

– Kom alltid ihåg att attackera med din hjälte efter anrop. Det är lätt att glömma och bara spela ett kort för att jämna ut Galakrond, det obrytbara, men du får tre attacker som vänder när du anropar också, tack vare Galakrond’s Might.

– Galakrond’s Might är din nya hjältekraft när du transformerar. För 2 mana får du +3 attack denna tur, så sent i spelet kan det här vara den sista biten av skada du behöver för att avsluta saker.

– Grommash Hellscream får en jättestor +6-attack när den är skadad. Om han överlever en sväng blir det lätt att åstadkomma, men att utrusta Overlord’s Whip gör detta genomförbart redan vid första svängen när du spelar honom från handen, hanterar 1 skada och ökar hans attack mycket.

– Galakrond, Unbreakable drar bara hantlangare, så du kan försöka förutsäga vad som kommer att komma ut från däcket om du har hållit reda på ditt däcks nuvarande tillstånd.

– Scion of Ruin erbjuder 9/6 i statistik med Rush, men bara om du har åberopat två gånger. Gränsen runt kortet markeras gult för att beteckna detta, så spela inte kortet om inte effekten utlöses.

– Galakrond’s Might, hjältekraften för Galakrond när du väl har transformerat, kostar 2 mana att kasta. Tänk på – du får fortfarande effekten av Invoke-kort även om han redan är i spel.

– Kargath Bladefist kommer att blanda Kargath Prime in i ditt däck. Detta ger dig en enorm mängd extra livslängd, eftersom när Kargath Prime dödar en fiendens hantlangare, får du 10 rustningar.

– Kronx Dragonhoof har fyra potentiella förödelser. Decimation ger 5 till fiendens hjälte och läker din med 5. Reanimation kallar till en 8/8 Dragon med Taunt. Dominans ger alla dina andra minions +2 / + 2. Förintelse ger 5 till alla fiendens hantlangare. Beroende på spelets tillstånd vill du välja noggrant – ibland vill du bara avsluta allt, medan du vid andra tillfällen behöver rensa fiendens hot.

Relaterade Artiklar

Back to top button