GÄ in i den virtuella vÀrlden med $ 30 rabatt pÄ Oculus Go

GÄ in i den virtuella vÀrlden med $ 30 rabatt pÄ Oculus Go

Om du har letat efter ett VR-headset till dig sjÀlv eller som en gÄva till nÄgon för semestern har du tur! Under en begrÀnsad tid kan du fÄ den innovativa nya Oculus Go HMD till 30 $ rabatt.

Erbjudanden Bug

Med Oculus Go HMD kan du bryta dig hemifrÄn och bort frÄn din dator. VR-systemet finns i headsetet, vilket innebÀr att du kan anvÀnda det var som helst, nÀr som helst, utan en dator eller nÄgon annan utrustning.

Som ett mobilvÀnligt VR-headset skiljer Oculus Go sig avsevÀrt frÄn Oculus andra enheter. Utan den extra processorkraften hos en dator Àr Oculus Go oförmögen att spela de senaste VR-spelen som utvecklats för Oculus Rift. Oculus Go kan spela vissa spel, men dessa spel Àr mindre grafiskt avancerade och nÀrmare den typ av spel du förvÀntar dig att se pÄ din smartphone, men med VR.

Oculus Go kan ocksÄ visa VR-videoinnehÄll, vilket ger dig en kÀnsla av att vara med i dina favoritprogram. Du kan ocksÄ anvÀnda den i VR-chattrum och prata med mÀnniskor frÄn hela vÀrlden.

Headsetet och VR-innehÄllet kan styras med hjÀlp av handgester eller med en liten handkontroll som medföljer HMD. För nÀrvarande finns tvÄ versioner av Oculus Go tillgÀngliga. Den grundlÀggande versionen pÄ 199 USD levereras med 32 GB intern lagring medan premium $ 249-versionen har 64 GB lagringsutrymme.

Köpa antingen headset frÄn Oculus med kampanjkoden kommer att sÀnka priset med $ 30, vilket gör din slutliga kostnad $ 169 för 32 GB-versionen eller $ 229 för 64 GB-modellen. Erbjudandet gÀller fram till slutet av dagen pÄ Veterans Day, vilket innebÀr att det upphör att gÀlla efter 23:59 den 12 november.