Funktionen för däckrecept kommer snart – Hearthstone

Blizzard har precis tillkännagett en ny Deck Recipe-funktion för Hearthstone, som utvecklarna hoppas kommer att uppmuntra både nya och gamla spelare att bli lite mer kreativa när det gäller deras däckbyggande färdigheter.

För att kunna använda den nya funktionen går du helt enkelt till avsnittet Min samling i spelets gränssnitt, trycker på Nytt däck som du alltid har gjort, men istället för att bara stapla in kort som du tycker passar, kommer du har också möjlighet att använda ett recept.

Varje hjälte i spelet kommer att ha tillgång till totalt tre recept: en klassiker och två teman. Den förstnämnda är gjord enbart av Basic- och Classic-kort, vilket skulle hjälpa nya spelare att få något åtminstone vagt användbart tillsammans. Temareceptet kommer emellertid att innebära speciella synergier som sannolikt kommer att kräva en hälsosam kortsamling.

Du kan se några exempel på hur dessa temarecept fungerar i bilden nedan.


Om du saknar ett viktigt kort, var inte rädd! Speciell funktionalitet har inbyggts i systemet så att spelet trålar genom samlingen av kort du äger och presenterar ett av dessa kort som ett lämpligt alternativ. Av någon anledning, att följa bilden nedan betyder det att byta ut Bloodmage Thalnos mot en Amani Berserker. Självklart…


Inget släppdatum har avslöjats för den här nya funktionen, även om det verkar rimligt att förvänta sig att den kommer med nästa expansion. Vi förväntar oss goda nyheter om det vid ett speciellt evenemang som hålls i fredags.

Relaterade Artiklar

Back to top button