Frozen Throne: Best Decks – Hearthstone

På den här sidan hittar du de bästa Frozen Throne-däcken, tillsammans med nätets bästa guider för att spela dem på den nya stegen.

Frozen Throne-metan är nu mycket igång, och under de senaste dagarna har vi varit extremt upptagen med att genomgå alla våra omfattande däckguider med den senaste informationen. Vi har också en massa nya guider som du också kan fastna i och täcker varje sista hörn av den nya metan.

För att hjälpa dig att hålla koll på allt detta vansinne av aktivitet, ville vi sätta ihop en snabbguide till de bästa däck som för närvarande ser spel på Frozen Throne-stegen. Dessa kan naturligtvis ändras under de närmaste dagarna och veckorna (och vi kommer att göra en tidig genomgång av rekommenderade däckslistor under de närmaste 24 timmarna), så var försiktig med vad du väljer att spendera ditt hantverk !

Utan ytterligare ado då, här är de senaste Frozen Throne-däcken som visar dig behöver att veta om!

Druid

Druiden har en absolut förlägenhet av rikedomar just nu, även om det återstår att se vilka av dessa många däck som kommer att visa sig vara de mest konkurrenskraftiga – inte bara inom hjältens parentes, utan i metagamet som helhet.

Ramp Druid får mycket kärlek just nu, liksom Midrange Druids överraskande återkomst. Jade Druid är fortfarande definitivt en sak, även om det återstår att se om det här kommer att bli metan som många förutspådde och var lite oroliga för. Låt oss se hur den här skakar ut.

Jägare

Jägaren har inte ett stort antal alternativ just nu, men vad som finns verkar ganska kraftfullt.

Det finns ett mycket välbekant Midrange Hunter-däck som du kan leka med, men om du vill dyka riktigt djupt in i Deathrattle-mekanikern finns det en version byggd specifikt kring det. Slutligen kan det vara så att den reviderade Secret Hunter ger aggro Hunter tillbaka till metan. Åtminstone kommer det att göra en förändring från Pirate Warrior, eller hur?

magiker

The Mage verkar vara på en lite rolig plats i början av Frozen Throne meta. Det är sant att omarbetade versioner av både Secret och Contol Mage finns, men däckslistorna är lite ifrågasatta i sina nuvarande former, och vi är inte säkra på att någon av dem har benen för det långa spelet här.

Guiden i sig är fortfarande slutförd, men vi har markerat en Freeze Mage-däcklista åt dig tillsammans med en reviderad titt på Elemental Mage. Förvänta dig att båda dessa kommer att genomgå en omfattande översyn under de närmaste dagarna.

Paladin

Paladin är en annan hjälte med många alternativ på bordet just nu. Divine Shield aggro-däck verkar som en stark utmanare till topplaceringen, men Murloc Paladin ser fortfarande ut som en sak på den fronten. Kontroll- och handbuffdäck visar sig också populära just nu, och vi kommer att hålla ett öga på däcklistorna för dessa.

Vi har en ny version av Midrange Paladin som du kan se i vår sammanfattning, men resten av artikeln har ännu inte uppdaterats. Det kommer att avslutas under de närmaste två eller tre dagarna när vi städar runt kanterna på all vår täckning!

Präst

Highlander Priest är däcket som alla pratar om just nu, även om du kanske tycker att det är en knepig arketyp att pilot om du inte har mycket erfarenhet av spelet. Förutom det kan du prova Dragon Priest – vilket tydligen fortfarande är en sak – eller Control Priest. Den sista är en annan lurvig till fältet, men gamla händer borde klara det ganska bra.

Skurk

Miracle Rogue är fortfarande den utmärkta däck för denna hjälte, åtminstone för tillfället. Vi har dock sammanställt en helt ny guide för att spela Thief Rogue, medan det finns grundläggande uppdateringar på våra Jade Rogue- och Tempo Rogue-sidor. Vi kommer att presentera dem mer detaljerat de närmaste dagarna, så håll ögonen öppna för uppdateringar på den fronten.

Schaman

Om du behöver ett Shaman-däck för att spela den här veckan, gör det till Evolve Shaman. Det har gjort övergången till Frozen Throne i ganska bra form och ser mycket spel med det nya Shaman Death Knight-kortet i synnerhet. När det gäller Freeze? Trots en hel del hype har det inte riktigt dykt upp ännu, även om vi har en väldigt spottig version av däcket som du kan röra dig med.

Trollkarl

Control Warlock ser otroligt mycket spel i det tidiga fönstret av expansionen, men Demon och Handlock-kort ser också ganska solida ut. En stor jubel för återkomst av Zoo Warlock här (ja, åtminstone från oss) – Kripparian avslöjade en helt otrolig version av däcket som du helt enkelt måste prova!

Krigare

Trumps Control Warrior såg ganska bra ut på papper och det verkar också spela bra i live-spelet. Det finns en raffinerad version av Pirate Warrior att leka med också, för att inte nämna experiment med Blood Warriors-kortet, liksom Tempo och Dragon-orienterade arketyper också.

Vilka däck har du hittat mest framgång med hittills? Vi skulle gärna höra om dina erfarenheter i kommentarerna, så registrera dig och låt oss veta vad du har brottat dig med under de tidiga dagarna av Frozen Throne-eran.

Relaterade Artiklar

Back to top button