Frost Lich Jaina-kort läcker ut online – Hearthstone

Det nya Legendary Hero Mage-kortet från Knights of the Frozen Throne-expansionen har läckt ut innan det officiella avslöjandet. Bevis på det nya kortet publicerades av Twitter-användaren Jejedge igår kväll.

Varje Hearthstone-klass får ett nytt Legendary Hero-kort i Frozen Throne. När den spelas omvandlas hjälten till en odödlig version av sig själva, komplett med en Battlecry-effekt och en alternativ hjältekraft.

Kortnamnet i klippet översatt från franska till Frost Lich Jaina och det har en Battlecry som kallar en 3/6 Water Elemental på brädet. Denna minion har Lifesteal-mekanikern, som omvandlar skador som delas ut till hälsa som återlämnas till din hjälte.

Våra mest populära Hearthstone-artiklar:

När den nya expansionen tillkännagavs för några veckor sedan avslöjades en handfull Frozen Throne-kort inklusive Deathstalker Rexxar – Hunter’s undead Hero-kort. Nästa uppsättning kort avslöjar är planerad att börja denna måndag 24 juli, men vår Frozen Throne guide innehåller allt vi för närvarande vet om spelets sjätte expansion om du bara kommer ikapp.

Knights of the Frozen Throne släpps mot mitten av augusti.

Relaterade Artiklar

Back to top button