FOTO: Är det hĂ€r Huawei Mate 30 Pro? Den har en “vattenfall” -skĂ€rm

Mate 30 Pro
Mate 30 ProMate 30 Pro

Enligt den senaste informationen Àr det cirka 1 mÄnad sedan introduktionen av Huawei Mate 30 Pro. Presentationen av nyheten ska skjutas upp frÄn oktober till 19 september i Är. NÀr datumet för förestÀllningen nÀrmar sig lÀggs ocksÄ olika lÀckta bilder eller foton till. Det Àr inte annorlunda nu.

Ett foto av en enhet som liknar en Huawei Mate 30 har dykt upp pÄ Internet i ett fodral som Àr utformat för att dölja dess intressanta design. Huawei Mate 30/30 Pro ska ha bakre kameror i en cirkel och andra sensorer monterade vertikalt.

En direkt vy över kamerorna gav oss inte bilden, men vi mÀrkte en intressant sak. Det verkar som om Mate 30 Pro har en hög blixt (kanske xenon?). Denna typ av blixt har inte dykt upp i nyare smartphones pÄ lÀnge, eftersom det behöver mer utrymme, men det Àr möjligt att Huawei-tekniker har lyckats lösa detta problem.

Mate 30 Pro, Àr det du?

Förekomsten av en bredare utskĂ€rning i skĂ€rmen, som bland annat Ă€r rundad i kanterna, bekrĂ€ftas ocksĂ„. Huawei kallar denna teknik för en “vattenfall” -skĂ€rm. TyvĂ€rr kommer Mate 30 Pro förmodligen inte att erbjuda en 3,5 mm hörlursutgĂ„ng.

LÀs mer om Huawei Mate 30 Pro. Om du gillar telefonen, glöm inte att komma tillbaka.