Fortnite’s Wild West Limited Time Mode testar dina färdigheter utan högteknologiskt vapen

FortniteInnehållsuppdateringen 6.30 gav det nya vilda västern för begränsat tid. Som spelutvecklaren Epic Games beskriver detta Duos-spelläge, “ingen fin teknik här, partner!” Spelare har inte tillgång till föremål som inte fanns i det amerikanska gamla västern på 1800-talet.

Det betyder att de flesta automatiska vapen, prickskyttegevär och alla bärraketer är inaktiverade i vilda västern. De enda kanonspelare och deras allierade kan använda är Jaktgevär, Pump Shotgun, Double Barrel Shotgun, Six Shooter och Minigun.

Spelare har artikelbegränsningar. De kan läka sig själva med bandage, medicinska kit och lägereldar, men det enda sättet att få sköld från föremål är från Slurp Juices som finns i Supply Drops. Svampar sprids fortfarande runt kartan och ger fem sköldar vardera.

Supply Drops kan också bära episka Six Shooters och legendariska Double Barrel Shotguns eller Miniguns. Det här är de mest sällsynta föremålen som finns tillgängliga i spelläget, men det betyder inte att de kommer att vara bäst.

Det nya explosiva objektet Dynamite debuterar i Vilda västern. Med sina enorma 800 skador på strukturer kommer spelare förmodligen att ha svårt att stanna kvar på sina strukturer länge.

Återinstallation av segelflygplan är aktiverad, så att inte din byggnad förstörs i Vilda västern kommer inte att vara det värsta som kan hända dig i läget.

Vilda västern kommer förmodligen att ha många nära strider, eftersom de flesta tillgängliga vapen är hemska på avstånd. Spelare utan jaktgevär tvingas att närma sig sina fiender aggressivt för att dra nytta av hagelgevär.

Som i varje begränsat tidsläge kan spelare gå med i Vilda västern för att slutföra utmaningarna under deras säsong sex Battle Pass.

Vilda västern är redan tillgänglig för alla Fortnite: Battle Royale spelare.

Relaterade Artiklar

Back to top button