Fortnite’s New Year Disco Ball-händelse förstörde mina chanser på en Battle Royale-seger

Screengrab via Epic Games

Alla har varit där tidigare, när kulminationen av en 20-minuters Fortnite-match är bara två spelare. Den som kan döda den andra snabbast, vinner.

Tja, i en senaste match var jag en av dessa spelare och försökte desperat avsluta mitt 2018 på höjden med en fantastisk troppseger. Jag hade dödat nästan nio personer i den nyligen släppta High Explosives LTM och hade den sista kvarvarande motståndaren i mina ögon.

Fokuserad på spelaren lanserade jag mig själv i luften med en uppsättning ballonger för att kasta raketdöd ner på dem långt ifrån och vinna en övertygande vinst. Allt gick bra och en seger var i mina ögon – tills en gigantisk Disco Ball dök upp på himlen.

För er som har spelat Fortnite hela dagen bör denna stora hotande Disco Ball inte komma som någon överraskning. Disco Ball visas nästan varje timme för att fira de nya åren i de olika tidszonerna.

Jag hade emellertid inte sett eller förväntat mig att detta skulle hända när jag sköt mig in i himlen. Utan att känna till mig får Disco Ball dig att omedelbart börja dansa som om en Boogie Bomb hade träffat dig. Och det hindrar dig också från att använda ballongföremålet.

Fyrverkerier gnistrade, känslor strömmade över slagfältet, och jag skickades slyngande med hög hastighet ner till jorden nedanför i vad som var en snabb död och en enkel (och billig) seger för motståndaren.

Naturligtvis var det knappast slutet på 2018 år FortniteJag hoppades på.

Relaterade Artiklar

Back to top button