Fortnites kubruner kan komma tillbaka i snöbiomen, avslöjar lÀckor

Fortnites kubruner kan komma tillbaka i snöbiomen, avslöjar lÀckor

Nya kubruner kan snart dyka upp pÄ snön Fortnite: Battle Royale.

Data gruvarbetare har upptĂ€ckt nya runor i v8.40-uppdateringsspelfilerna som liknar de som den jĂ€tte lila kuben Kevin brĂ€nde pĂ„ marken under sĂ€song fem. Dessa symboler kallas “Snow_Runes” i spelfilerna, vilket kan betyda att den hĂ€r gĂ„ngen kommer att visas i snöbiomen sydvĂ€st om kartan, istĂ€llet för i omrĂ„den runt centrum som de gjorde förra gĂ„ngen.

Till skillnad frĂ„n nĂ€r spelare sĂ„g sju kubruner under sĂ€song fem, verkar den hĂ€r gĂ„ngen bara bli fem. Även om vi vet att dessa runor finns i spelfilerna nu, har databearbetare Ă€nnu inte hittat tydliga bevis för att det Ă€r kuben som kommer att brĂ€nna dem pĂ„ marken igen. Ingen annan information som finns i spelfilerna bekrĂ€ftar att kuben kommer tillbaka, förutom nĂ„gra ljudfiler som lĂ„ter som kuben men lĂ„ngt ifrĂ„n bekrĂ€ftar dess Ă„terkomst.

Om kuben eller nÄgot annat hÄller pÄ att lÀmna dessa runor pÄ marken kan spelarna förvÀnta sig att den börjar göra den hÀr veckan. Spelfiler lÀggs vanligtvis till i spelet nÀr de Àr klara att anvÀndas, sÄ spelare kan förvÀnta sig nya utvecklingar gÀllande runor, snöbiom och till och med Loot Lake-luckan den hÀr veckan.

Data gruvarbetare har Ànnu inte hittat nÄgot som indikerar nÀr dessa runor kommer att visas och var de kan finnas i framtiden. Medan kubens Äterkomst Àr osÀker verkar dess krafter och runor vara redo att anvÀndas av nÄgot eller nÄgon annan.