Fortnite-sökningar på Pornhub steg med 112 procent efter lanseringen av säsong 6

Den sjätte säsongen av Fortnite har anlänt, och så har mycket mer Fortnite-relaterade porrsökningar uppenbarligen.

Pornhub Insights rapporterade det på måndagen Fortnite sökningar mer än fördubblades på Pornhub efter förra torsdagens lansering av säsong sex. Ökningen motsvarar hundratusentals ytterligare sökningar per dag, enligt Pornhub Insights. Förutom de allmänna sökningarna har den nya cowgirl-outfit, Calamity, snabbt blivit den tredje mest sökta karaktären.

Medan fansen tydligen är ganska förtjusta i Calamity, är Sun Strider och Zoey-kläderna fortfarande de mest populära karaktärssökningarna. När det gäller allmänna sökningar, “Fortnite hentai ”leder vägen, med “Fortnite porr ”och”Fortnite parodi ”kommer in på andra respektive tredje.

Det här är inte första gången Fortnite har dock nämnts som en spelare i porr. I juli, Fortnut, en 19-minuters porrparodi – det fanns en 10-minuters bonus för medlemmar av Pornhub Premium – släpptes.

Relaterat: Epic Games säger att det kommer att fixa bröstet “bug” som introducerades i Fortnite säsong 6

Ett annat populärt spel, Overwatch, har också upplevt sin rättvisa andel av porrsökningar. Förstapersonsskjutspelet rankade 11: e i Pornhubs globala söknummer 2016, och det kom in på 13: e 2017 års rankning. Brigitte, en av Overwatch’s nyaste hjältar, lockade till och med mer än två miljoner sökningar på tio dagar, liksom att öka Overwatch’s sökningar på Pornhub med 225 procent.

Relaterade Artiklar

Back to top button