Fortnite sÀsong 8 kartÀndringar och nya platser

Fortnite sÀsong 8 kartÀndringar och nya platser

Bild via Epic Games

SĂ€song Ă„tta av Fortnite: Battle Royale Ă€r Ă€ntligen hĂ€r – och det betyder att det Ă€r dags för en moderniserad karta med nya platser.

Varje sÀsong i Fortnite introducerar nya omrÄden till kartan eller förÀndrar nÄgot tidigare platser. Och bara baserat pÄ v8.00-lappanteckningarna hittills kÀnner vi Ätminstone nÄgra av de nya omrÄdena i Fortnite sÀsong Ätta.

Relaterad: Fortnite’s v8.00 lappanteckningar avslöjar en vulkan och nya namngivna platser kommer under sĂ€song 8

“Utforska nya intressanta platser som uppstod med vulkanen, till exempel Sunny Steps och Lazy Lagoon”, lĂ€ste lappanteckningarna. Detta innebĂ€r att minst tre nya intressanta platser har införts i Fortnite sĂ€song Ă„tta.

Den officiella Fortnite sÀsong Ätta karta visar ocksÄ exakt var nÄgra av de nya platserna Àr.

Det verkar som om den norra delen av kartan Ă€r det enda större omrĂ„det som har Ă€ndrats. Vulkanen har till synes ersatt tomattemplet och omrĂ„det som kallas behĂ„llare i nordöstra hörnet. Sunny Steps ersĂ€tter Wailing Woods, Lazy Lagoon tar platsen för Lazy Links, och The Block kommer till synes att flytta över till den nordvĂ€stra delen av kartan – det verkar vara dĂ€r omrĂ„det som kallades Motel tidigare var.

Även om det troligtvis finns mindre förĂ€ndringar spridda över kartan, verkar dessa vara de största förĂ€ndringarna pĂ„ sĂ€song Ă„tta.