Fortnite Reboot Van Àr tillbaka i spellistor för arena och turnering

Fortnite Reboot Van Àr tillbaka i spellistor för arena och turnering

Bild via Epic Games

De Fortnite Reboot Van Àr nu tillbaka i spellistor för arena och turnering. Möjligheten att Äteruppta dina lagkamrater tog inte bort frÄn normala lÀgen, men den tog bort frÄn alla konkurrenslÀgen.

Reboot Van togs bort pÄ grund av ett problem som pÄverkade poÀngsÀttning i tÀvlingsspel. Den borttagningen pÄverkade omvÀnt varje Fortnite VM-runda sedan dess eftersom spelare inte kunde fÄ tillbaka sina lagkamrater. Tack och lov förÀndras det nu nÀr Epic har ÄtgÀrdat det bakomliggande problemet.

Reboot Van har reparerats och Àr redo för action i Arena- och turneringsspellistor!

– Fortnite (@FortniteGame) 30 april 2019

Detta innebÀr att Reboot Van sannolikt kommer att vara en del av kvalet i helgen. 4 och 5 maj blir den fjÀrde helgen för VM-kval, sÀrskilt för Duos den hÀr gÄngen. Med Ätervinning i tÀvling Àr det möjligt att proffs kommer att kunna ta tillbaka sin fallna partner under matcher.

Detta kommer eventuellt att förĂ€ndras hela helgen eftersom pro-spelare som inte kvalificerade sig i tidigare omgĂ„ngar, som Tyler “Ninja” Blevins, nu har en bĂ€ttre chans att göra comeback Ă€ven om deras partner dör.

Detta pĂ„verkar ocksĂ„ de ihĂ„llande tĂ€vlingslĂ€gena som spellistorna i arenan och turneringen, sĂ„ Ă€ven om du inte deltar i kvalet kan du njuta av Ă„terstart av Reboot Van. Det Ă€r möjligt att Epic fick idĂ©n till Reboot Van frĂ„n Apex Legends ‘ respawn-system, vilket kanske inte Ă€r en dĂ„lig sak.