Fortnite kapitel 2 lanseras på en ny ö

Vanliga Fortnite-spelare lämnades utan ett spel att spela tidigare i veckan när Epic Games bestämde sig för att suga världen i ett svart hål. Men alla kan nu koppla av eftersom USA: s favoritspel är tillbaka för kapitel 2.

Vad Epic har gjort är att skapa en helt ny ö för nästa kapitel i Fortnite, komplett med 13 nya platser att utforska. Men det är inte bara landskapet som har förändrats, så har mycket av vad du kan göra i det som kapitel 2-trailern nedan avslöjar.

Nya spelfunktioner inkluderar möjligheten att simma eller fiska och det är nu möjligt att resa med båt. Det finns också nya sätt att stödja din grupp, inklusive en bandage-bazooka för att läka en lagkamrat, eller om en medlem av ditt lag faller i strid, är det möjligt att bära dem i säkerhet. Gruppfirande har också uppdaterats med nya känslor inklusive high fives.

När det gäller strid kan stealth spela en nyckelroll eftersom Epic tillade förmågan att gömma sig i föremål som höstackar och soptippar. Om du upptäcker en bensintank eller ett explosivt fat, kan de användas taktiskt för att skapa explosioner och eventuellt ta ut en hel grupp med ett riktigt sniperskott.

Vapnen i Fortnite har strömlinjeformats för kapitel 2 och det är möjligt att uppgradera dem vid uppgraderingsbänken med hjälp av resurser. Epic var också mycket angelägen om att minska mängden grindspelare och har introducerat ett nytt XP-system och medaljer som tjänats in i en match. Det är bara tiden som visar hur bra det nya systemet fungerar.

Det finns verkligen mycket att utforska för erfarna spelare, och Fortnite är naturligtvis fortfarande gratis att spela. Emellertid finns det redan ett kapitel 2 säsong ett Battle Pass, som erbjuder sju nya kläder, progression genom att söka i kistor, slutföra utmaningar och eliminera motståndare i utbyte mot XP och medaljer, alla nya vapenkapslingar, och det är möjligt att tjäna upp till 1 500 V- Bucks. Det är viktigt eftersom Battle Pass kostar 950 V-Bucks, vilket innebär att tjäna 1 500 räcker för att betala för nästa Season Pass.

Relaterade Artiklar

Back to top button