Fortnite kapitel 2 lanseras pÄ en ny ö

Fortnite kapitel 2 lanseras pÄ en ny ö

Vanliga Fortnite-spelare lÀmnades utan ett spel att spela tidigare i veckan nÀr Epic Games bestÀmde sig för att suga vÀrlden i ett svart hÄl. Men alla kan nu koppla av eftersom USA: s favoritspel Àr tillbaka för kapitel 2.

Vad Epic har gjort Àr att skapa en helt ny ö för nÀsta kapitel i Fortnite, komplett med 13 nya platser att utforska. Men det Àr inte bara landskapet som har förÀndrats, sÄ har mycket av vad du kan göra i det som kapitel 2-trailern nedan avslöjar.

Nya spelfunktioner inkluderar möjligheten att simma eller fiska och det Àr nu möjligt att resa med bÄt. Det finns ocksÄ nya sÀtt att stödja din grupp, inklusive en bandage-bazooka för att lÀka en lagkamrat, eller om en medlem av ditt lag faller i strid, Àr det möjligt att bÀra dem i sÀkerhet. Gruppfirande har ocksÄ uppdaterats med nya kÀnslor inklusive high fives.

NÀr det gÀller strid kan stealth spela en nyckelroll eftersom Epic tillade förmÄgan att gömma sig i föremÄl som höstackar och soptippar. Om du upptÀcker en bensintank eller ett explosivt fat, kan de anvÀndas taktiskt för att skapa explosioner och eventuellt ta ut en hel grupp med ett riktigt sniperskott.

Vapnen i Fortnite har strömlinjeformats för kapitel 2 och det Àr möjligt att uppgradera dem vid uppgraderingsbÀnken med hjÀlp av resurser. Epic var ocksÄ mycket angelÀgen om att minska mÀngden grindspelare och har introducerat ett nytt XP-system och medaljer som tjÀnats in i en match. Det Àr bara tiden som visar hur bra det nya systemet fungerar.

Det finns verkligen mycket att utforska för erfarna spelare, och Fortnite Àr naturligtvis fortfarande gratis att spela. Emellertid finns det redan ett kapitel 2 sÀsong ett Battle Pass, som erbjuder sju nya klÀder, progression genom att söka i kistor, slutföra utmaningar och eliminera motstÄndare i utbyte mot XP och medaljer, alla nya vapenkapslingar, och det Àr möjligt att tjÀna upp till 1 500 V- Bucks. Det Àr viktigt eftersom Battle Pass kostar 950 V-Bucks, vilket innebÀr att tjÀna 1 500 rÀcker för att betala för nÀsta Season Pass.