Fortnite erkÀnner att Slippery Wrap-animationsfel

Fortnites sÀsong 9, vecka 5 utmaningar Àr live

Bild via Epic Games

Fortnite utvecklaren Epic Games har erkÀnt ett misstag med den nya Slippery Wrap, som ingick i Fish Food Set.

The Slippery Wrap animeras inte trots att Epic sÀger att det skulle. Förpackningen kostade ursprungligen 500 V-Bucks i Artikelbutiken, men pÄ grund av misstaget har Epic tappat priset till 300 V-Bucks. För dem som redan har köpt Slippery Wrap, sÀger Epic att det kommer att Äterbetala 200 V-dollar för anvÀndarna.

Vi gled upp pÄ Slippery Wrap. Omslaget animeras inte. Priset och sÀllsyntheten kommer att minskas till 300 V-Bucks i framtiden. Vi Äterbetalar skillnaden till alla som köpte den.

– Fortnite (@FortniteGame) 24 maj 2019

Slippery Wrap ingick i Fish Food Set, som slÀpptes tidigare idag. Fishstick-skinnet, sÄvÀl som Fish Face och Fishy wraps var ocksÄ i uppsÀttningen. BÄda de andra omslagen var ursprungligen satt till 300 V-dollar.

Fortnite fans uttryckte sin missnöje med falsk reklam via Twitter. Och ungefĂ€r tvĂ„ timmar efter att omslaget slĂ€pptes lade Epic ut en tweet som sa att den hade “glidit upp” med Slippery Wrap.

Detta missöde, tillsammans med Downtown Drop LTM-buggar, har vÀckt mycket negativitet bland Fortnite fans. Lyckligtvis svarade Epic nÄgot snabbt pÄ denna wrap-frÄga, vilket borde vara ett positivt tecken för sin spelarbas.