Fortnite Àr ett svart hÄl

Fortnite Àr ett svart hÄl

Idag mÄste Fortnite-spelare hitta nÄgot annat att göra om de inte stirrar pÄ en liveström av ett svart hÄl.

Som Kotaku rapporterar slutade Epic Games sÀsong 10 med ett stort slag, bokstavligen, efter att hela kartan sugs in i ett svart hÄl. Spelare samlades runt Dusty Depots raket, som lanserade och knÀckte himlen. Raketer fyllde luften och konvergerade pÄ en enda plats vid Loot Lake och bildade en bubbla över den. Sedan slog en meteor bubblan, sprÀngde den och allt sugs in i ett svart hÄl som bildas.

… https://t.co/cTqXvOTuoa

– Fortnite (@FortniteGame) 13 oktober 2019

Just nu kan Fortnite inte spelas. Den som loggar in fÄr efterdyningarna av evenemanget, som bara Àr det svarta hÄlet. Det Àr oklart hur lÀnge Epic tÀnker lÀmna spelet i det hÀr tillstÄndet, men det kommer sÀkert inte att vara för mycket lÀngre.

Vad Fortnite-spelare kan förvĂ€nta sig Ă€r nĂ„got helt annat Ă€n vad som har kommit tidigare. Ingen förstör en vĂ€rld om du inte tĂ€nker bygga upp den pĂ„ ett nytt sĂ€tt, eller hur? Tydligen visas siffrorna 11, 146, 15 och 62 ovanför det svarta hĂ„let ibland, vilket har avkodats frĂ„n besökarens ljudloggar som betyder “Jag var inte ensam. Andra var utanför slingan. Detta berĂ€knades inte. Ingenting Ă€r nu oundvikligt. “

Vi kan vÀnta till 6:00 ET pÄ tisdag för att ta reda pÄ vad som hÀnder hÀrnÀst.